Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan írtatok a chamomille...

Sokan írtatok a chamomille nevű szerről fogzásra. Hol tudok ilyet beszerezni és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg bármelyik patikában, de homeopata patikában tuti. Az ára Pécsett 560 Ft. A pontos neve: Chamomilla Vulgaris Ch 15. Ajánlom még figyelmedbe a színtén homeos Viburcol kúpot ami 12 db-os és 1400 Ft.
2008. nov. 20. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Még az is érdekelne,hogy ha mégse a foga miatt ébred éjszakánként(bár minden arra utal),és beadjuk neki akkor nem csinálunk vele bajt?

2008. nov. 20. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem csinálsz semmi bajt, hiszen a homeopatás szereknek pont az a lényege, hogy nem lehet túl adagolni. Csak természetes anyagokból van, és a Chamomillának van nyugtató hatása is. Mennyi idős a babád? Amúgy arra figyelj, hogy a golyócskákhoz nem szabad kézzel hozzáérni, ezért is van úgy kialakítva az adagoló fej, hogy könnyű legyen kipottyantani. Én babavízben szoktam feloldani, mivel a baba még nem tudja a nyelve alatt tartani. De csak nagyon nagyon kevés vízben oldjad fel. Bevétel előtt és után fél óráig nem szabad inni, enni, és nem érintkezhet a golyócska fém kanállal stb. Én üvegpohárban szoktam feloldani és műanyag kanállal kevergetni. A mentolos dolgok gyengítik a homeos szereket ezért nem javallott ezek fogyasztása, de ez kisbabáknál ugye úgysem lehetséges. Most ennyi jutott eszembe, sok sikert remélem nektek is segít a szer. 7 hós kislány anyukája. Ha van még kérdésed írj nyugodtan ide mert még vissza nézek. Üdv.
2008. nov. 20. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Már vettem is!

4 hósak vagyunk.

A védőnő szerint is a foga miatt nem alszik.Eddig bcsak az elalváshoz kellett a cumija most meg egyfolytában követeli,szinte már nem is alszunk:(

Ja és ömlik a nyál a szájából.

Nagyon köszönöm a segítséged!!!

2008. nov. 20. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Cumi helyett inkább adjál neki rágókát. Nem kell a hűtőbe rakni ha nem szereti a hideget, elég csak hogy rágjon. És szerezz be bébi fogkefe készletet abban is van rágóka is, meg a babfogkefével tudod masszírozni az ínyét. Ha még segíthetek írj ide majd még vissza nézek. Üdv.
2008. nov. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!