A Mastodynon Homeopátiás szerről mi a véleményetek?
Igaz nincs a menstruációs ciklussal problémám, de egy védőnő tanácsolta, hogy ettől könnyebben van bébike. :)
Az Elevit-tel vitaminnal szerintetek lehet együtt szedni?
Köszi előre!
Kolléganőm ajánlgatta mert azonnal(1 hónap után) bekapta a legyet.:)
Még nem vettem, mert szedek egy csomó vitamint, cickafarkot, palástfüvet, barátcserjét...olyan a reggeli gyógyszerestálkám, mint anno nagymamámnál.:)
Nem merem még ezt is elkezdeni szedni, hátha teljesen a visszájára fordul nálam a sok minden miatt...de én csak jót hallottam róla.
A Mastodynon cseppeknem ugyanaz a hatóanyaga, mint a Premens tablettának vagy a zafír barátcserje kapszulának: a barátcserje (latinul Vitex Angus Castus). Bármivel lehet együtt szedni, ez gyógynövény, az orvosok komolyan se veszik, pedig hosszabb ideig szedve bármelyiket, a növény enyhíti a premenstruációs tüneteket, rendezi a ciklust, ha rendszertelen, növeli a progeszteron és csökkenti a prolaktin szintjét, azaz elősegíti a babásodást.
Zafír harmadik hónapjában pozitívat teszteltem.
Szia!
Én még két hete szedem,de előre hozta az ovu-mat, azért jártam úgy,hogy már az orvos csak tüszőmaradványt látott :-)
28napos cilusomból csinált kevesebbet, nem tudom,hogy ezzel jól jártam e :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!