Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Mastodynon Homeopátiás...

A Mastodynon Homeopátiás szerről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Igaz nincs a menstruációs ciklussal problémám, de egy védőnő tanácsolta, hogy ettől könnyebben van bébike. :)

Az Elevit-tel vitaminnal szerintetek lehet együtt szedni?

Köszi előre!

2009. aug. 15. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. A dokim nekem is ugyanezzel a szöveggel írta fel. Baba az sajna nem jött tőle viszont 3-4 nappal előrehozta a peteérésem. Így most a 27 napos ciklusban kb. a 9-10 nap lett ovulációm.
2009. aug. 15. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Kolléganőm ajánlgatta mert azonnal(1 hónap után) bekapta a legyet.:)

Még nem vettem, mert szedek egy csomó vitamint, cickafarkot, palástfüvet, barátcserjét...olyan a reggeli gyógyszerestálkám, mint anno nagymamámnál.:)

Nem merem még ezt is elkezdeni szedni, hátha teljesen a visszájára fordul nálam a sok minden miatt...de én csak jót hallottam róla.

2009. aug. 15. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:

A Mastodynon cseppeknem ugyanaz a hatóanyaga, mint a Premens tablettának vagy a zafír barátcserje kapszulának: a barátcserje (latinul Vitex Angus Castus). Bármivel lehet együtt szedni, ez gyógynövény, az orvosok komolyan se veszik, pedig hosszabb ideig szedve bármelyiket, a növény enyhíti a premenstruációs tüneteket, rendezi a ciklust, ha rendszertelen, növeli a progeszteron és csökkenti a prolaktin szintjét, azaz elősegíti a babásodást.

Zafír harmadik hónapjában pozitívat teszteltem.

2009. aug. 15. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 15. 10:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólást, tanácsot szívesen veszek. Másoktól elég sokat lehet okosodni :)
2009. aug. 15. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még két hete szedem,de előre hozta az ovu-mat, azért jártam úgy,hogy már az orvos csak tüszőmaradványt látott :-)

28napos cilusomból csinált kevesebbet, nem tudom,hogy ezzel jól jártam e :-)

2012. dec. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!