Kíváncsicska kérdése:
Mit csináljak? 3 hetes babám az elmúlt 2 napban nagyon sokat bukott. Kezdek aggódni mikortól mondhtó hogy refluxos?
Figyelt kérdés
Átlagban 80-100 grammokat eszik.Nem gondolom, hogy túletetem mert pont a mennyiség miatt nem ébresztem 2 óránként.Tudom kérdezzem a védőnőm, de neki nincs gyereke csak a tanultakat tudja mondani.Én tapasztalatokra lennék kíváncsi.2011. dec. 21. 14:28
11/12 xStefix válasza:
Ha az esti szopás közben sír, akkor nem lehet, hogy azért bukik ilyenkor, mert közben túl sok levegőt nyel?
Ha napközben rendesen szopik és nincs ilyen probléma, akkor lehet, hogy ez az összefüggés...
Bár tudni kéne, pontosan mikor és hogyan jött ez ki először!
12/12 A kérdező kommentje:
2 napja vettem észre hogy sokat bukik.Először arra gondoltam azért mert sokat evett,/ugyanis anyósra hagytam a picit mert hivatalos dolgot kellett személyesen intézni/, mert megetetett vele 110mili tejet,pedig mondtam neki hogy semmiképp ne adja neki mind max a 3/4-ét.Ezután este időben és miliben is sokkal kevesebbett evett de szinte mindet visszabukta.Mikor másnap is bukott és elég sokat akkor kezdett el járni az agyam hogy mi lehet az oka.Azóta beszéltem a szülésznőmmel és adott egy tanácsot az etetéssel kapcsolatban, most azt próbálom és közben figyelem a gyerkőc súlyát.Bízom benne hogy csak bukás.Köszönöm a válaszokat
2011. dec. 22. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!