Refluxos lehet a babám?
Figyelt kérdés
Evés után 2-3 órával jön vissza a tej,pl felveszem tisztába teszem, újra leteszem vízszintesbe akkor. Nem valami nagy evő, a súlya sem nő olyan gyorsan, 3 hónapos és 2200grammot hízott eddig. Néha sír szoptatás közben is. Akiknek refluxos a babájuk, ilyen tüneteik voltak?2011. dec. 1. 17:32
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, szopi közben is próbáld büfiztetni,nekünk bevált. Nálunk is előfordul hogy már túró formájában köszön vissza a tej. :-) . Ja és ne feledd, minden reflux bukás, de nem minden bukás reflux.
2/3 anonim válasza:
Az én fiam is refluxos volt de ő azonnal kihányt mindent méghozzá sugárban.Kapott rá gyógyszert és sűrű tápszert,inni pedig csak kortyonként szabadott neki.Szerintem a tiéd csak mohón eszik,büfiztesd meg evés közben is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem van rá esély hogy refluxos. :( Az én fiam is az volt, és evés után 3 órával Ő is bukott! Szopi közben meg azért is sírhat, mert fáj a nyelés. Nálunk legalábbis így volt! Neki szedni kellett gyógyszert, mert a visszafolyó sav felmarta a nyelőcsövét...Mindösszesen 3 hónapos volt!!!! De mára már -hála az égnek- kinőtte. 14 hónapos
Szóval, szerintem ha egy gasztros doki látná nem lenne baj. Sok szerencsét és kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!