A BCG oltás mindeképpen kifakad?
Figyelt kérdés
3 hónaposomnak szép piros púpja van az oltás helyén, tudom hogy az a jó, de mindenképp ki is fog fakadni, vagy egyszer csak elmúlik. Mikor? Ha kifakad akkor a fürdetésnél szabad lemosni?2011. dec. 20. 11:59
1/5 anonim válasza:
Az én fiam 9 hónapos elmúlt. Még nem fakadt ki az oltása, csak olyan piros púp, olykor varas, de semmi több. Nem levezett. De azt hallottam, ha kifakad nem szabad, hogy víz érje. Bár azt sem tudom milyen a kifakadás...
2/5 anonim válasza:
ti hol laktok hogy kaptok még BCG-t?
én németországban élek már rég nincs bcg, de úgy tudom már magyarországon sincs.
3/5 anonim válasza:
M.o-n kötelező az oltás!
az én fiamnak 2 hónaposan fakadt ki, ráadásul pont fürdés közben csak azt vettem észre h vérzik neki úgyhogy igazából ha szabad, ha nem, nálunk érte víz de semmi baja nem lett belőle! nekünk azt mondta a védőnő h VALÓSZÍNŰLEG ki fog fakadni, akkor gondolom nem törvényszerű h ki kell neki
4/5 A kérdező kommentje:
Magyarországon élünk és tudjuk hogy nálunk még kötelező:)
2011. dec. 20. 13:20
5/5 anonim válasza:
Így van! Nálunk kötelező!
Az én kislányomnak 4x fakadt ki.
Ha fürdetéskor fakad ki - persze, hogy nálunk akkor fakadt ki - nem szabad lemosni, csak száraz vattakoronggal vagy gézlappal töröld le. Próbáld úgy csinálni, hogy ne (nagyon) érje víz!
Tudom, hogy nem a legszebb látvány az elfakadt oltás, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!