Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az ami nálatok az Apa...

Csill79 kérdése:

Mi az ami nálatok az Apa feladata?

Figyelt kérdés
Mennyi idős a babátok?
2011. dec. 18. 15:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5 hetes a kicsi, apa büfizetet és néha altat is és sokszor játszik vele, ami kimerül egy kis énekben, dúdolásban és beszédben, mert még elég kicsi, illetve néha már tisztába is tette. :)
2011. dec. 18. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:

apa feladata a fürdetés. úgy heti 3x-4x, jó esetben. meg vasárnap délelőtt együtt 10óraiznak, szigorúan tojásrántottát mindig :D 2 éves

(apa hajnalban megy, este 8 körül ér haza, hétvégén építi az új otthonunkat...)

2011. dec. 18. 15:30
 3/18 anonim ***** válasza:

Minden, amit én is csinálok.

Elején persze kivétel volt a szoptatás, mert adottságai miatt ez nála kivitelezhetetlen volt.

Mióta csak tápszeres :(, azóta ő is ugyanúgy eteti.

Nálunk nincs kivételezés, etc... ketten vállaltuk, ketten neveljük! Szerencsére ezt ő is így látja.

Amikor még nagyban pocakos voltam, akkor mondogatta mindig, hogy alig várja már, hogy büfiztesse és hogy tisztába rakja.

Imádja a lányát, el se tudná képzelni azt, hogy ne foglalkozzon vele bármilyen formátumba.

Nagyon ügyesek együtt és harmonikus a kapcsolatuk. Bátran rábízhatom a kisasszonyt!

Egyébként mi baba-mama kórházban voltunk, ahol nem engedtek be senkit sem hozzánk. Üvegfalon keresztül kommunikálhattunk csak, meg néha kiengedtek 10-20 percre a hozzátartozókhoz baba nélkül természetesen és full beöltöztetve, mint egy űrhajóst. Gondolom fertőzés elkerülés végett, bár nyár volt, mikor szültem.

Akkor láttam a páromon, hogy már nagyon megsimogatná és magához ölelné.. a szívem szakadt meg, hogy 1 hétig a születésétől kezdve semmilyen kapcsolatuk nem volt egymással.

2011. dec. 18. 15:33
 4/18 anonim ***** válasza:
ja és 5 hónapos a lányunk.
2011. dec. 18. 15:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Nincs konkrét feladat, de nagyon sokat segít. Két gyerekünk van, és a nagyot ált. ő furdeti, és én kicsit.

Ma pl. egésznapos bébisitter, én takarítok.

2011. dec. 18. 15:35
 6/18 anonim ***** válasza:
7 hónapos,a szoptatás az egyetlen,ami csak az enyém.Minden mást ugyanúgy megcsinálunk mindketten.Nálunk is az van,amit korábban írt valaki,ketten vállaltuk be,és így érezzük jónak..
2011. dec. 18. 15:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekünk születésétől fogva tápszeres lett a kislány. :'(

Így apuka teljes mértékben ugyanúgy ellátja a kicsit, mint én. Ahogy feljebb is írták. Együtt vállaltuk, együtt látjuk el. Nagyon nagy segítség, főleg amikor nekem el volt törve a bokám. Nem volt gond, hogy mit hogy mikor merre, mindent megoldott egyedül (csövek-vasak lógtak a lábamból, feküdnöm kellett így nem nagyon tudtam "ugrálni")

Jelenleg 2,5 éves.

2011. dec. 18. 15:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét feladata, mindent én csinálok, kivéve, ha megkérem, hogy csinálja meg ezt meg azt. Szerencsére nem-et nem szokott mondani.
2011. dec. 18. 15:56
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha itthon van, nem dolgozik akkor ugyanazt csinálja amit én, kivéve a szoptatást. Ha másnap hajnalban kelnie kell dolgozni, akkor nyilván nem kérem meg éjjel 2-kor hogy büfiztessen már egy kicsit, de ha másnap nem kel korán, akkor éjjel is ugyanúgy megtesz bármit mint én.

A baba 6 hetes.

2011. dec. 18. 16:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét feladata és magától nem sokszor jut eszébe h mit csináljon vele, mi következik, de ha megkérem, bármit megtesz, felváltva etetjük, fürdetjük, addig a másik lomol, van h ő viszi el sétálni, ilyenkor tudok gyorsan nagytakarítani, elkészíti a kajáját, gyerekfelügyel, pelenkáz, éjjel visszaaltatja. 10hós a baba.
2011. dec. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!