Mi az ami nálatok az Apa feladata?
apa feladata a fürdetés. úgy heti 3x-4x, jó esetben. meg vasárnap délelőtt együtt 10óraiznak, szigorúan tojásrántottát mindig :D 2 éves
(apa hajnalban megy, este 8 körül ér haza, hétvégén építi az új otthonunkat...)
Minden, amit én is csinálok.
Elején persze kivétel volt a szoptatás, mert adottságai miatt ez nála kivitelezhetetlen volt.
Mióta csak tápszeres :(, azóta ő is ugyanúgy eteti.
Nálunk nincs kivételezés, etc... ketten vállaltuk, ketten neveljük! Szerencsére ezt ő is így látja.
Amikor még nagyban pocakos voltam, akkor mondogatta mindig, hogy alig várja már, hogy büfiztesse és hogy tisztába rakja.
Imádja a lányát, el se tudná képzelni azt, hogy ne foglalkozzon vele bármilyen formátumba.
Nagyon ügyesek együtt és harmonikus a kapcsolatuk. Bátran rábízhatom a kisasszonyt!
Egyébként mi baba-mama kórházban voltunk, ahol nem engedtek be senkit sem hozzánk. Üvegfalon keresztül kommunikálhattunk csak, meg néha kiengedtek 10-20 percre a hozzátartozókhoz baba nélkül természetesen és full beöltöztetve, mint egy űrhajóst. Gondolom fertőzés elkerülés végett, bár nyár volt, mikor szültem.
Akkor láttam a páromon, hogy már nagyon megsimogatná és magához ölelné.. a szívem szakadt meg, hogy 1 hétig a születésétől kezdve semmilyen kapcsolatuk nem volt egymással.
Nincs konkrét feladat, de nagyon sokat segít. Két gyerekünk van, és a nagyot ált. ő furdeti, és én kicsit.
Ma pl. egésznapos bébisitter, én takarítok.
Nekünk születésétől fogva tápszeres lett a kislány. :'(
Így apuka teljes mértékben ugyanúgy ellátja a kicsit, mint én. Ahogy feljebb is írták. Együtt vállaltuk, együtt látjuk el. Nagyon nagy segítség, főleg amikor nekem el volt törve a bokám. Nem volt gond, hogy mit hogy mikor merre, mindent megoldott egyedül (csövek-vasak lógtak a lábamból, feküdnöm kellett így nem nagyon tudtam "ugrálni")
Jelenleg 2,5 éves.
Ha itthon van, nem dolgozik akkor ugyanazt csinálja amit én, kivéve a szoptatást. Ha másnap hajnalban kelnie kell dolgozni, akkor nyilván nem kérem meg éjjel 2-kor hogy büfiztessen már egy kicsit, de ha másnap nem kel korán, akkor éjjel is ugyanúgy megtesz bármit mint én.
A baba 6 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!