A NUK cumitól majdnem megfulladt a fiam. Más is járt így?
Tenyleg ra van irva, hogy beveheti a szajaba az egesz cumit es az itt ott van az utmutaton, hogy ezert vannak rajta lyukak. Azon kivul, hogy megijedtek, kellemetlen lesz, esetleg felserti az inyet a muanyag komolyabb baj nem igen tortenhet, mert a lyukakon keresztul bemegy a levego.
Legalabbis mi kulfoldon elunk es itt minden cumi melle van rakva egy hasznalati es biztonsagi utmutato. Lehet, hogy fura, de en meg amikor az elso csomag pelust megvettem a fiamnak, meg azon is atolvastam az osszes feliratot, szoveget, ajanlast. A jatekokon, uvegeken, cumikon, gyogyszereken levoket meg kulonosen. Erdemes.
Nezd meg esetleg ezt a fajta cumit, ha Magyarorszagon forgalmazzak: [link]
Tommee Tippee es hatalmas a "karimaja" (nem tudom mi a valos neve). Szerintem ez a legnagyobb, amit en a polcokon lattam, elvileg tok jo cumi, ugyhogy vettem a fiamnak, de o nem szereti a formajat. Nekem meg epp az nem tetszik, hogy hiaba a koranak megfelelot vettem ormotlanul nagy (szeles) a muanyag a gyerek arcahoz kepest.
Viszont arra szerintem tokeletes, hogy ne tudja bekapni.
Mi MAM cumival jartunk ugyanigy, nagyon sirt a fiam, es en meg nagyon megijedtem, hogy felserti az inyet, vagy eppen lepattan egy darab a cumibol, es lenyeli.
En is kidobtam. Most mar csakis Aventet hasznalok, es abbol is a 6-18 honapig valot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!