A NUK cumitól majdnem megfulladt a fiam. Más is járt
így?
na, többek közt ezért nem adok neki cumit. felháborító.
szerencsére a kezét nem tudja lenyelni. :)
2009. máj. 18. 14:31
A dobozra rá is van írva, hogy ilyen előfordulhat. Azért van rajta két lyuk. Ettől függetlenül ilyesztő, amit írtál. :(
2009. máj. 18. 14:31
mi évek óta mindkét gyereknél nuk cumit használunk és osha nem volt vele gond:) de van ismim akinek a lánya betömte az egészet a szájába...lehet hogy ugyanez másik márkával is előfordulhat..szerintem csak egy szerencsétlen véletlen volt de megértem hogy megijedtél,én is tutira megijedtem volna!nyugodj meg!üdv
2009. máj. 18. 14:32
Felesleges volt kidobni.MINDEN márkájú cumira rá van írva,h amennyiben az egész pajzs a baba szájába kerül,akkor sincs gond,nem tudja lenyelni,és fulladást sem okoz.Régebben a Chiccot hurrogta le vki(ezen a fórumon,)mert az ő babája is így járt.Ettől függetlenül nekem eszem ágába se jutott kidobni.Ezek bevizsgált,szakemberek által tervezett termékek,hidd el,h az ijedségen kívül más baja nem lesz a babádnak(és neked sem!).Az első gyerekemnek Nuk cumija volt,és Ő ma már 17 éves...
2009. máj. 18. 14:38
Jézusom! Nem használunk cumit, nem tudom, hogyan vannak méretzve, de ha a babád szívesen töbi a szájába az egész cumit ikább vegyél nagyobbaknak valót. Vagy tegyél rá olyan csiptetőt vagy mit, ami meggátolja, hogy leessen.
MEg lehet írnék egy mail a gyártónak, hogy hová dugja a cumiját...
Egyébként a NUK cumisüveg és itató is egy rakár sz*r. Szerintem.
2009. máj. 18. 14:39
én "hurrogtam le" anno a chiccot.
és nem szedtem ki a kukából...
én is megijedtem akkor, nagyon. mert a fiam a sírástól is fuldoklik, nemhogy 1 egész cumitól, amire rájön 1 jó adag ijedtség, szóval megértelek hidd el!!!!
2009. máj. 18. 14:47
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem nyugtat meg hogy szakemberek tervezik és nem tudja lenyelni. Ezt közöljék a fiammal is, hogy ő ezt nem tudja lenyelni és ne próbálkozzon. Ha már tényleg szakemberek, akkor miért nem csinálják olyan szélesre hogy ne is férjen be a baba szájába?
8/13 A kérdező kommentje:
Azt a választ, hogy "...azért van rajta 2lyuk..." meg nem értem. Ha három lenne rajta akkor is beférne a szájába.
Szerintem a baba tulajdonságon mullik az egész.
A fiam lusti volt és ö soha nem falt be semmit és ö mindig követett engem. A lányom akaratos és öt viszont én követem,hogy már megint mit akar lenyelni.
2009. máj. 18. 15:08
Úgy értette,h azért van rajta a 2 lyuk,h ne tudjon megfulladni,azon keresztül tud lélegezni.De tényleg ez is rá van írva a tájékoztatóra.
2009. máj. 18. 15:10
Kapcsolódó kérdések: