Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két év körüli kisfiús anyukák,...

Két év körüli kisfiús anyukák, akiknek a gyermeke későn megy aludni?

Figyelt kérdés
Most ez a legújabb, hogy 11-kor megy aludni, semmi az ég világon nem segít. Ez állandósulhat? Rengeteget mozog, szépen eszik, játszik, dumcsi megy, nem beteg, jókedvű, de este 9-től ő még vonatozik, még ezt meg azt, nem marad ágyban, nem akar aludni....nagyon késő ez, semmut sem tudok elvégezni amit régen 9-től. Nagyon nem jó így. Nem értem miért nem akar ágyba menni, ugyanúgy megy a délutáni altatás is, minden más, ebéd, vacsi ugyanakkor van...
2011. dec. 18. 00:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,elfelejtettem írni,h reggel és délután is kelteni kell,de nem nyűgös egyátalán.
2011. dec. 20. 23:21
 12/12 xStefix ***** válasza:
100%

Eleinte én se szerettem kelteni az enyémet, de mostanra szinte minden nap ébresztjük, már ovis. Persze nem direktbe, csak kinyitjuk a szobája ajtaját, berakunk valami zenét, amit ő is szeret és esetleg beszélgetünk (normális hangerővel). Erre általában felébred.

Ő is később, általában fél 2-fél 4 között alszik, ha ennél tovább hagyjuk, akkor nálunk is csúszik az este. Igaz, így is kb. 6-7 óra ébrenlét után már menni szokott aludni, max. nem alszik el ő se rögtön. Ha bírjuk, hagyjuk, hogy elálmosodjon és utána visszük csak az ágyába, de van, hogy még magában duruzsol ott egy ideig, mire beájul.

Kérdező, szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha megpróbálod őt ébreszteni. Nem arról van szó, hogy nem hagyod, hogy kipihenje magát, hanem arról, hogy egy nektek is kényelmesebb napirendet próbálsz kialakítani. És ez ennyi idősen már teljesen rendben van! Hidd el, hogy ha megfelel neki is, pár nap alatt meg fogja szokni és könnyebb lesz letenni őt este. (Ha meg nem lesz neki jó, azt észre fogod venni.)

Egyébként osztom a többiek véleményét, kb. ennyi idősen ment az enyém is bölcsibe és onnantól sokkal könnyebben elalszik este, mert jobban kifárad.

2011. dec. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!