Anyukák van itt olyan akinek a gyermeke volt már aftás? Szájpenészes?
Köszönöm a választ azt még elfelejtettem,hogy szerintetek hogyan lehet védekezni ellene?
Sajnos az én 1 éves kisfiammal tegnap voltunk a dokinál 1 hólyagot láttam a szájában a nyelve alatt teljesen véletlenül vettem észre.Ecsetelőt írt fel egy erős gyull.csökkentőt,de délutánra már az ujjacskáin is voltak hólyagok.Még hallani sem hallottam arról,hogy ennyire agresszívvá tud válni az afta.Rendszeresen kb.:3 naponként mosom a játékait főzöm a cumisüveget mit csináltam rosszul?Sajnos/szerencsére/nem ismerem ezt a betegséget.
az afta és a szájpenész nem ugyanaz.
ha a kezecskéjén is van akkor tök felesleges azon aggódnod mit rontottál el, nem a te hibád! mi is átmentünk ezen a BETEGSÉGEN, úgy hívják vírusos szájfertőzés, egy vírus okozza így nincs rá gyógyszer.
dupla adag c-vitamin, akár rutascorbin tabletta a cebion mellett, és fertőtlenítés. a fogzás segítő gélek szájfertőtlenítők, pl. a gengigél, azzal kenheted a száját tantum verdével fújjad.
most minden játékot, minden ruhát, mindent amihez a nyála hozzáér fertőtleníts, fogat ne moss neki mert könnyen felülfertőződik!
Köszönöm a tanácsokat.
Most mindenét főzöm a kicsinek már sokkal jobban van,de enni még nem tud,de szerencsére sokat iszik különösen a hideg teát.Az orvos is azt mondta,hogy vírusos szájfertőzés.Még leírni is durva az ilyet remélem soha többet nem lesz neki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!