Kisbaba mellett kutya?
Nekünk kis yorki kutyusunk van mellette.
Az első 10 napban átvittük apumhoz a kutyát, mert velünk alszik, és nem akartuk a baba miatt, hogy amíg olyan kis éretlen az immunrendszere, akkor ne nyúljunk hozzá kutyásan.
Aztán visszakerült a kis kutyuskám is, mert már nagyon hiányzott, de szegénnyel nem tudtam annyit törődni, mint korábban.
El kellett telnie 6 hónapnak, hogy a kutyára is újra igazán legyen időm.
Amúgy meg hihetetlen, hogy milyen kapcsolat alakult ki köztük. A babám most 6,5 hósan visítva kacag a kiskutyámon, a kiskutyám pedig állandóan bújik hozzá, puszilgatja, elveszi a játékát és együtt játszanak, és ezen nagyokat kacag a babum.
Amikor megfürdetem a kutyust, hagyom, hogy együtt aludjanak. Nagyon nagy formák együtt!
Össze fognak szokni. Nem fogja egyből letámadni a csecsemő és dögönyözni, szép lassan alakul majd ki a kapcsolatuk a kutyussal.
A mi kutyánk 7 éves és csak fél éve van velünk. Nem ismerjük az előéletét, mégsem jutott eszembe, hogy mennie kell a baba miatt. Amikor hazajöttünk a kórházból megengedtem neki, hogy megszagolja a babát, de egyébként tojik rá magasról. Most kezdtük a hozzátáplálást és a földön van a hordozó én meg eléülök. A kutya még ilyenkor sem jön oda. Akár magukra is hagyhatnám őket, nem bántaná a lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!