Be mernetek vallani 2. babat? Olyan Anyukak, akiknek a parjukon kivul nincs segitsege? Se csalad, se baratok?
Attól függ, hogy a párod mennyit segít. Ha reggeltől estig dolgozik, és egész nap te lennél a 2 gyerekkel, ill. éjjel is mindig neked kell készenlétben állni, akkor én biztos nem vállalnám be. Ha a nagyobb gyerek már bölcsibe vagy oviba jár, és pl. a férjed legalább vinni vagy hozni tudja, akkor viszont szerintem már kivitelezhető.
Egyébként most az 1 éves mellől hogyan tudsz elmenni bárhová, ha szükséges? Akár egyedül akár a férjeddel kettesben?
Szerintem is attol fugg, hogy mennyit segit a ferjed, illetve milyen az ellatasi rendszer az orszagban, ahol eltek. Nalunk van lehetoseg egesz kis kortol kezdve a bolcsire, megfizetheto aron (bar tudom, sokan nem hivei annak, hogy koran kozossegbe menjen a gyerek).
Nekem 15 honapos a fiam, szeptembertol bolcsodes (igaz csak harom es fel orat van benn minden delutan), es egy honapon belul erkezik a kisoccse. En bevallaltam, mert a parom rengeteget segit, foz, takarit, bevasarol, akar napokra is el tudnek menni itthonrol, el tudja latni a gyereket ugyesen. Ha a masodik baba is betoltotte az 1-et, tervezzuk ot is nehany orara bolcsibe adni a batyjaval, en pedig reszmunkaidobe visszamennek dolgozni.
De mondom, embere, orszaga valogatja. Ami nyilvan nehez (de ez egy gyerekkel is), hogy ha a ferjed az egyetlen kereso, es te lebetegedsz, akkor ki vigyaz a babara? Szerintem hallgass a szivedre!
Most tényleg lepontoztatok azért, mert két gyerekem van kis korkülönbséggel, és NEKEM EZZEL NINCS PROBLÉMÁM???
Teljesen jó a 22 hónap különbség, a gyerekeim is köszönik szépen jól vannak.
Ahelyett hogy örülnétek, hogy mi boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!