Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szerettessem meg kislányo...

Hogy szerettessem meg kislányommal a tejet?

Figyelt kérdés
13 hónapos, és hiába akarok neki tejet adni, nem képes meginni! Próbáltam már kakaót bele keverni, de akkor sem! Kiköpi! Már egy hónapja próbálom neki adni, de sehogy sem megy!
2011. dec. 17. 01:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
ja és tej. fölösleges. Tejcukor és tejzsír.+sz@r fehérje.
2011. dec. 25. 20:30
 32/33 A kérdező kommentje:
Akkor egész életébe ne kapjon tejet? Ha nem adok neki, akkor az oviban kapjon először? Vagy mondjam meg az óvónőnek, hogy az én gyerekemnek aztán nehogy adjon tejet? Vagy Te hogy csinálod? Hány éves a gyereked? Ha annyi idős netalántán, akkor még soha nem is kért magától tejet? Annyira azért nem hiszem, hogy ártalmas lenne! Én nem liter szám akarom neki adni, de azért napi egy pohár nem hiszem, hogy árt! Én sem iszom többet!
2011. dec. 26. 13:53
 33/33 anonim ***** válasza:

Jaj, Kedves Kérdező! :)

Ne vitatkozz már vele! Látod, hogy csak fújja a magáét!

Hagyd rá! Ne akard meggyőzni, mert az ilyet úgysem lehet!

Tudod, a mondás is úgy tartja: okos enged, szamár szenved!

2011. dec. 26. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!