Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szerettessem meg kislányo...

Hogy szerettessem meg kislányommal a tejet?

Figyelt kérdés
13 hónapos, és hiába akarok neki tejet adni, nem képes meginni! Próbáltam már kakaót bele keverni, de akkor sem! Kiköpi! Már egy hónapja próbálom neki adni, de sehogy sem megy!
2011. dec. 17. 01:03
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. dec. 18. 14:04
 12/33 anonim ***** válasza:
mert a tejcukor és tejzsír egészségtelen és azt a kevés és rossz minőségű fehérjét sem engedi felszívódni+a bociknak lett kitalálva. én a kislányomnak nem adnék az fix. te tudod...
2011. dec. 18. 14:38
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó. Akkor talán szoptasd míg él.
2011. dec. 18. 20:42
 14/33 A kérdező kommentje:
12-es! Hány éves a kislányod?
2011. dec. 18. 21:05
 15/33 anonim ***** válasza:
nem kell szoptatni amíg él,csak nem a legsz@rabb kajával kell tömni...
2011. dec. 18. 21:21
 16/33 anonim ***** válasza:
70%
Mégis szerinted mi lett az embernek kitalálva? Úgy direkt és kizárólagosan? Ennyi erővel a hús is fajidegen fehérje, meg a búza, és egyéb magvak fehérjetartalma is. Meg ugye a növények sem azért lettek kitalálva hogy mi megegyük. Bírom az ilyen demagóg szöveget, hogy a tehéntej a kisbociknak való. De legalább ne terjesztené minden önjelölt okostojás kismama a tápszerlobbi hülyeségét. Te adsz a gyerekednek pl diót, vagy mogyorót, vagy halat? Mert pl mindegyik akár halálos allergiás reakciót is kiválthat. A tej mondjuk ennyire nem veszélyes. Legbiztosabb lesz ha szoptatsz 20-30 évig, így tuti nem tartozol majd a hozzánk hasonló szar anyák közé, akik képesek néhanap tejet és Uramneadd virslit adni a gyereknek. Úgy biztos nem jut semmi szar a szervezetébe, hogy a te szavaiddal éljek.
2011. dec. 18. 23:44
 17/33 anonim ***** válasza:
22%
dobjál be 1 rivotrilt,mert infarktusod lesz. tejjel is bevehető!
2011. dec. 19. 00:37
 18/33 anonim ***** válasza:
30%
nem mondtam,hogy bárki is szar anya,csak haszontalan a tej. ennyi. és igen a virsli is. a hal,a hús,a dió...st nem haszontalan. nem mérgező HASZONTALAN!!!
2011. dec. 19. 00:39
 19/33 A kérdező kommentje:
És akkor kérdem én, aki ennyire leszól, hogy én 13 hónaposan kóstoltatom a gyerekemmel a tejet, hogy akkor szerintetek mennyi idősen kellene elkezdeni? Mert ez már hihetetlen, itt nem lehet úgy feltenni kérdést, hogy ne kössenek bele az emberbe!
2011. dec. 19. 14:14
 20/33 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Se szörpöt, se cukrot, se semmi szar, ahogy te írtad, nem próbálok ráerőltetni! Nem tudom, értelmezési kéziszótárt kellene kérned a Jézuskától, nem? Vagy hol látsz olyat a kérdésemben, ami ezt tükrözi, hogy én ezeket a dolgokat akarom erőltetni? Jó lenne, ha leírnád, melyik szóból, mondatból vetted ezt ki!
2011. dec. 19. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!