Hogyan szerettessem meg 1,5éves kislányommal a fogmosást?
Figyelt kérdés
Mikor elkezdtünk fogat mosni (tanulófogkefével, csak vízzel), akkor pár napig szerette, most meg küzd ellene, így mivel megutáltatni nem akarom vele, inkább nem kényszerítem, pedig tudom, h fontos lenne. Vettem már neki Spiffies kendőt is, hátha azt jobban szereti majd, de azzal meg nem enged a szájába nyúlni.2010. okt. 15. 11:41
1/3 anonim válasza:
Nálunk a Nenedent fogkrém jött be, ugyanis nagyon finom, és imádta leszopogatni a fogkeféről. Elkezdtünk együtt fogat mosni, mutattam neki, hogy hogyan kell sikálni, most már próbálja ő is utánozni.
2/3 anonim válasza:
Csakis jóízű gyerek fogkrémmel.Minek a tanulófogkefe,téged se azzal tanítottak annak idején.Nem csoda ha nem szereti vízzel dörzsölni a fogait.
3/3 anonim válasza:
a nenedent jó ízű. egyrészt, másrészt másfél éves gyereknek már bőven taníthatod mi az hogy "muszáj". nem úgy értem, hogy lekötözöd, kipeckeled a száját, hanem elmagyarázod, miért kell fogat mosni. az enyém tudja, hogy ha nem mossuk meg a fogát, jönnek a fognyűvő manók, és mindet elviszik. és az nagyon fájni fog, és nem fog tudni enni sem. már hónapok óta ezzel tartom kordában, ha néha rájön a dili.
22 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!