Hogyan szerettessem meg a kislányommal a tejet?
Nos a problémám az,hogy nem hajlandó meginni a tejet(babatejet,meg csak nem adhatok neki évekig!).Próbáltam mézzel,kakaóval,simán.Inkább éhes marad,de nem issza meg!Már másfél éves,és gondolom azért szüksége lenne a szervezetének a tejre(kalciumra).Már mindent eszik,amit mi,elég változatos az étrendünk.De nem adhatok neki egész nap túró rudit,joghurtot,sajtokat adni,hogy meglegyen a kalcium-bevitel!
Köszönöm,ha segítetek a problémámon!
Minden jót,és Boldog új évet kívánok!
Nekem a lányom két éves koráig szopizott , másfél éves kora után az anyatej amit így magához vett minimális volt. A tehén tejet nem volt hajlandó meginni, én is halálra aggódtam magam már kalcium szirupot itattam vele, amikor egyik napról a másikra Ő kérte a tejet. Azóta imádja, volt olyan nap, hogy 1 litert megivott:)
Ha aggódsz, hogy kevés neki a kalcium adj neki szirupot ( CaKid a neve, recept nélkül kapható a patikákban). Egyébként gyerekorvostól tudom, hogy arról lehet észre venni a kalcium illetve D-vitamin hiányt, hogy ha egyenesen megáll a gyerkőc a mellkasa nem domborodik, inkább egyenes vagy homorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!