Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg elmaradott a babám?...

Vivi85 kérdése:

Tényleg elmaradott a babám? Kisfiam 24. -én lesz 8 hónapos 9100gramm és 72 cm. Születési súlya:3530g 51cm. A barátnöm szerint elmaradott és sovány.

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 16:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én lánykám 8,5 hónaposan volt 9100 gramm és 76 centi. De ő magasabb az átlagnál, mindenki 1 évesnek nézte már akkor is. :)

De a te babád szerintem pont átlagos. Már ha abból indulok ki, hogy a barátnőm kislánya 1 évesen 8000 gramm és 74 centi, és ő meg kicsinek számít. :)

2011. dec. 16. 20:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Te jóóóó éééég! Ne figyelj már az ilyen megjegyzésekre. A fiam 15 hós 82cm, 9300 g. Ilyen típus.
2011. dec. 16. 21:12
 23/27 anonim ***** válasza:

szia

akkor mit szólsz az én lányomhoz: 22 hó, 10 kg, és 80 cm.

A barátnőd az én gyerekemet egyenesen anorexiásnak titulálná! :-))

2011. dec. 16. 23:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem az én lányom nyer:2 évesen 9800 gr.Elhurcoltuk mindenhová, de semmit nem találtak nála.Még soványnak se mondanám.Hossza oké, nagyon értelmes!

A barátnőd csak azért mondta, mert az övé ducibb és idegesíti, ezzel igazolja magát és a gyerekét.

2011. dec. 17. 14:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3400 grammal és 55 cm-rel született. 8 hónaposan volt 8600 gramm és 72 cm. Volt, aki megkérdezte, hogy mivel etetem, mert olyan kis husi baba. :) Amúgy teljesen átlagos testalkatú. A "barátnőd" meg szerintem elmaradott és hülye.
2011. dec. 17. 16:00
 26/27 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek teljesen megnyugottam.köszönöm a tippet holap megmutatom neki ezeket a válaszokat majd megirom hogy reagált rá.de azt hiszem elbeszélgetek vele erröl mert szerintem se volt szép hogy ilyet mondott vagyis szó szerint nem mondta igy ki de körülirta szépen hogy jaj de kis vékonyka meg még nem húzza fel egyedül magát a kiságyban és nem kapaszkodik meg hát ilyenek .szerintem sincs két egyforma gyerek dehát úgy néz ki nem éri fel....
2011. dec. 18. 22:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Az enyém 9 hósan épp, hogy 7 kiló volt, de mióta megszületett szekírozza a védőnő - vagyis engem - hogy miért ennyi?Nézd, rendesen eszik, naponta legalább 3x szilárd kaját, tejet is iszik, de megmaradt a tápszer, mert jobban jóllakik vele, Synlac helyett pirított zsemlekockát adok neki jól összedarálva, mert ezzel jobban szereti, gyakorlatilag mindent eszik, a tojást kivéve - azt még nem próbáltuk - és épphogy hízik 50 dekát / hó, de ő ILYEN!!!Ennyi.Örökölte az apjától a gyors anyagcseréjét és egyáltalán az emésztését, mindent.Engem nem tud szapulni senki, hogy elmaradott a gyereked, mert meg se hallom, nem lóverseny ez, nem kell birkaként elhinni mindent, meg bólogatni, beállni a sorba.....Ha nem beteges a babád, akkor semmi gáz, az enyém mióta megszületett - lokopogom - nem volt beteg, se náthás semmi, gyógyszert, antibiotikumot az életben nem kellett még szednie, egészséges, mint a makk - pedig csak 7 hónapig szopott.
2012. jan. 2. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!