Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babádnak hogyan...

3 hónapos babádnak hogyan adtad a tehéntejet?

Figyelt kérdés

Aki így csinálta, attól várok választ.Ellenzők légyszi ne írjatok.Nincs tej, tápszert utálja, 5 féle van itthon.

Szoktatás, hígítási arány, napi mennyiség, kaki, HÍZÁS ÜTEME stb. Minden érdekel.

2011. dec. 16. 14:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Anyatejgyűjtőn nagyon kevés van.Kb. egy evésre lenne elég.Félek hogy utána még jobban nem inná a tápit.
2011. dec. 16. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én anno 6 hónapos koromtól kaptam tehéntejet, aztán a hugom is. Mondanom sem kell, egyikünknek sincs semmilyen allergiája, érzékenysége, tudom is én micsodája. Imádjuk a tejet mindketten. Szerintem nyugodtan adhatsz neki. Én a házi tejet ajánlanám felesre higítva kezdetben. Mi találmány ez a csak tápszert dolog. Régen tehén és kecske tejen nőttek fel a gyerekek (apukám is), és érdekes módon hírből sem ismerték a betegségeket.
2011. dec. 16. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
6 hósan nem kellett többé a cici,kaptam felestejet,semmi bajom,tök egészséges vagyok.
2011. dec. 16. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapig szoptam tápszeres pótlással, utánna orizás tejet kaptam, de én tejfehérje allergiás lettem, ez csak később derült ki, kb. 15 évesen, nem súlyos, csak ekcémát, meg arcon csalánkiütést okoz, néha hasmenés, nagyon szeretem a tejfölt és a sajtot, így csak akkor tartok diétát ha már véresre reped a kezem, akkor 1-2 hét szünetet tartok.

Amúgy nem hiszem hogy ezt önmagában a tehéntej korai adása okozza csak, hajlam kérdése.

Szerintem a feles tej túl híg önmagában, kéne bele oriza (rizsnyák), de azt nem tudom pontosan hogyan kell elkészíteni, az biztos hogy a rizst kell hozzá valahogy megfőzni. Ja és elkezdeném szép lassan a hozzátáplálást

2011. dec. 16. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!