3 hónapos babádnak hogyan adtad a tehéntejet?
Aki így csinálta, attól várok választ.Ellenzők légyszi ne írjatok.Nincs tej, tápszert utálja, 5 féle van itthon.
Szoktatás, hígítási arány, napi mennyiség, kaki, HÍZÁS ÜTEME stb. Minden érdekel.
Én 3 hónapig szoptam tápszeres pótlással, utánna orizás tejet kaptam, de én tejfehérje allergiás lettem, ez csak később derült ki, kb. 15 évesen, nem súlyos, csak ekcémát, meg arcon csalánkiütést okoz, néha hasmenés, nagyon szeretem a tejfölt és a sajtot, így csak akkor tartok diétát ha már véresre reped a kezem, akkor 1-2 hét szünetet tartok.
Amúgy nem hiszem hogy ezt önmagában a tehéntej korai adása okozza csak, hajlam kérdése.
Szerintem a feles tej túl híg önmagában, kéne bele oriza (rizsnyák), de azt nem tudom pontosan hogyan kell elkészíteni, az biztos hogy a rizst kell hozzá valahogy megfőzni. Ja és elkezdeném szép lassan a hozzátáplálást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!