Milyen volt babádnak a vérvétel?
8 hónapos volt, mikor először vettek tőle vért úgy, hogy én is ott voltam. (Mikor a sarkából vettek a születésekor ott nem voltam ott, de gondolom, más se látta még a műveletet). A kézfejéből vettek vért, egy rémálom volt. Nekem kellett lefogni a lábát, folyamatosan beszéltem hozzá, alig tudott vért venni a doktornő, össze-visszaszurkálta. 1 hétig voltunk a kórházban, tiszta lila volt az egész kézfeje, hetekig látszott a szúrás nyoma és hónapokig nem lehetett megfogni azt a kezét. Utána meg közölte, hogy nem kell annyira vigasztalni azt a gyereket, mástól is vettek már vért!
Másodjára 21 hónapos volt. Allergiavizsgálathoz vettek vért a szegedi klinikán, nem a gyerekambulancián. Azért írom le, mert azt a profizmust, amit ott tapasztaltam, előtte sehol. Könyökvénából vettek 4 ampulla vért, kb. fél-1 perc volt az egész, a férjem ölében ült a gyerek én meg előtte bohóckodtam, inkább azért sírt, mert megijedt, hogy az apja lefogta a kezét, de mire belemelegedett volna a sírásba, kész is volt. Semmi nem is látszott, és mikor 1 hónap múlva kontrollra mentünk, kérdezte a doktornő tőle, hogy honnan vettek vért, és a kézfejét mutatta. Megdöbbentő volt, hiszen már több, mint 1 éve történt az eset!
Nálunk szlovákiában már a korházban vettek vért a lisztérzékenységre. Majd a doktorno 3 honaposan vett a fejébol. Gyorsan ment. Már eddig vagy 3x is vettek, mert vashiányos és vitaminokat szedtek.
11 hos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!