Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen volt babádnak a vérvétel?

Milyen volt babádnak a vérvétel?

Figyelt kérdés
Milyen idős korában volt?
2011. dec. 16. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 hónapos korában volt. A csuklójából vettek vért. Elég sokáig tartott mert nagyon sűrűmég nekik és úgy nyomkodták ki szegénynek. Szerintem fájni nem fájt neki de azt hogy le kellett fogni nehezen tűrte.
2011. dec. 16. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Lányomnak 4 hónaposan a kézfejéből vettek vért, ordított szegény, de szerintem is inkább az ijedtség miatt, nem a fájdalom miatt. Utána elég hamar megnyugodott.
2011. dec. 16. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
6 hónaposan a karjából vettek vért. Az ölemben ült, egy nő fogta a karját, a másik szúrta. Azt hittem baromi nagy ordítás lesz, de csak akkor sírt, amikor a tű megszúrta +utána egy kicsit, de hamar megnyugodott.
2011. dec. 16. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Az én kislányom szerdán múlt 3 hetes és vasárnap vettek tőle vért össze-vissza szurkálták mindkét kezét és lábát mert annyira sűrű volt a vére hogy nem tudták levenni aztán végül könyök hajlatból vették le mint a nagyoknak,hétfőn műtötték sérvvel és ahhoz kellett a vérvétel.
2011. dec. 16. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos volt, mikor először vettek tőle vért úgy, hogy én is ott voltam. (Mikor a sarkából vettek a születésekor ott nem voltam ott, de gondolom, más se látta még a műveletet). A kézfejéből vettek vért, egy rémálom volt. Nekem kellett lefogni a lábát, folyamatosan beszéltem hozzá, alig tudott vért venni a doktornő, össze-visszaszurkálta. 1 hétig voltunk a kórházban, tiszta lila volt az egész kézfeje, hetekig látszott a szúrás nyoma és hónapokig nem lehetett megfogni azt a kezét. Utána meg közölte, hogy nem kell annyira vigasztalni azt a gyereket, mástól is vettek már vért!

Másodjára 21 hónapos volt. Allergiavizsgálathoz vettek vért a szegedi klinikán, nem a gyerekambulancián. Azért írom le, mert azt a profizmust, amit ott tapasztaltam, előtte sehol. Könyökvénából vettek 4 ampulla vért, kb. fél-1 perc volt az egész, a férjem ölében ült a gyerek én meg előtte bohóckodtam, inkább azért sírt, mert megijedt, hogy az apja lefogta a kezét, de mire belemelegedett volna a sírásba, kész is volt. Semmi nem is látszott, és mikor 1 hónap múlva kontrollra mentünk, kérdezte a doktornő tőle, hogy honnan vettek vért, és a kézfejét mutatta. Megdöbbentő volt, hiszen már több, mint 1 éve történt az eset!

2011. dec. 16. 13:12
 6/10 krisztivan ***** válasza:
6 hós volt.Lefektettük a hátára,dokinő a kézfejéből vett vért.Nem kellett lefogni(én mondtam hogy nem is akarom mert úgy nagyobb az ellenállás)észre sem vette.Profi volt.
2011. dec. 16. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk szlovákiában már a korházban vettek vért a lisztérzékenységre. Majd a doktorno 3 honaposan vett a fejébol. Gyorsan ment. Már eddig vagy 3x is vettek, mert vashiányos és vitaminokat szedtek.

11 hos kislány anyukája

2011. dec. 16. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos volt és könyökhajlatból vettek, mint a felnőtteknek. Szerintem csak a lefogás miatt sírt nagyon. Pár perc múlva semmi baja nem volt. Engem viszont nagyon megviselt.
2011. dec. 16. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:
3 hónapos volt, amikor először vért vettek tőle. Azóta számtalanszor. Kisebb korában még a fejéből, aztán a kezéből könyök hajlatban vagy csuklónál. Mindig sír, mindig le kell fogni. ): Az elején még ki voltam, most már erősebb vagyok, mert ezt muszáj, sajnos.
2011. dec. 16. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
2 hónapos volt, kézfejből vettek neki. Ő csak nézett én sírtam...:)
2011. dec. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!