Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babádnak adsz már multivitamin...

Babádnak adsz már multivitamint, ha kap tápszert?

Figyelt kérdés
És mennyi idős?
2011. dec. 12. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
15 Hós tápi és pluszba multikid vassal, vagy cebion multi plusz D vitamin azóta elkerülnek a náthák mióta kapja
2011. dec. 12. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Másfél éves a kisfiam, azt mondta a védőnőnk, hogy mivel minden nap sok gyümölcsöt eszik, ezért elég a Vigantol és C-vitamin. Úgyhogy én nem adok multit.
2011. dec. 12. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
én sem adok neki. a tápban is benne van minden vitamin, ezt kapja reggel este, a délutáni gyümölcshöz teszek tejpépet, abban is van, és sok gyümölcsöt zöldséget eszik. 13 és fél hós
2011. dec. 12. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
15 hónapos. Cebion multit, és cebion c-vitamint kap. Még csak megfázva sem volt, sosem...(kop-kop-kop) De én csak kb. 1 éves kora után kezdtem el adni + vitaminokat.
2011. dec. 12. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az én egyéves fiam szinte havonta egy hétre tiszta takony, ezért gondoltam, hogy adok neki valami multivitamint. A nagy amíg nem kezdte meg az ovit kb. 2x volt megfázva, de most folyton hazahoz valamit az oviból.
2011. dec. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!