Melyik lett a kedvenc játék, és melyiket volt felesleges megvenni babádnak?
Felesleges volt a játszószőnyeg, de nagyon! Amikor pici volt, még nem érdekelte, amikor meg nagyobb, akkor sem :) mert volt más izgalmasabb.
Minden mást szeretett. De feltalálja magát. Jó neki az üres ásványvizes flakon, amiben kavics zörög, vagy a virslifogó is.
Feleslegesek a csörgők, rágókák voltak és a játszószőnyeg.
Minden játékot megrágott, csak azt nem ami arra való volt. A játszószőnyegtől meg megkergült, sírt rajta, nagyon utálta.
Kedvenc játéka ici-pici korában egy kis plüss volt, aminek jóformán csak feje és hosszú nyaka volt, és azt jól meg tudta fogni.
Most 1 évesen nagyon szereti a tanulókutyát, a keménylapos könyveket és a plüssmackókat.
hogy én is növeljem a statisztikát:-)
játszószőnyeg volt a legfeleslegesebb:-) és én hülye marha drágán vettem, de csak porosodott, a játékkal játszott róluk, de ennyi, a szönyeg+felakasztó felesleges volt.
1. éves szülinapjára kapta a furdi fúrót, azt úgy utálja, ha meglátja már sírva fakad:-) el is van téve, de eladni nincs még pofám, mert ajándákba kaptuk.
kicsinek imdáta a csörgőket, telefonokat mindent ami zenélt.
Most 1,5 éves most a sláger a tanuló kutya:-), könyvek tömkelege, építőkockák kezdik érdekelni.
Imádták a jázszószőnyeget is,a zenélő forgót is,felhúzós zenélős játékuk is volt,az volt a leghasznosabb,idegen helyen a zenéjétől mindig megnyugodtak.Szerették a csörgőket,rágókákat,főleg azokat,amik különböző anyagokból voltak összerakva,pl. textil+műanyag,és golyó zörög benne.Szóval pici korban nálunk semmi sem volt felesleges.
Nagyobb korban ami felesleges volt:bébitaxi,tanuló kutya,tanuló szék,1-2 zenélős játék.
Amiket imádtak:motorozás,fa kirakó,traktorok,autók,munkagépek minden mennyiségben,zenélős óra,duplo,spin dob,nyitogatós játék,FP formabedobós csiga,sima formabedobós teknős,kerti traktor,csúszda,fa építőkockák,talicska,fűnyíró,dömper,hinta,villogós labdák.Szerették a Molto gombát,és egyéb nagyméretű "rámolós" activity játékokat is(ezek 1-2 éves korig).
Meg persze minden egyéb használati tárgy,ami nem játék:)
Zenélő forgó nem igazán érdekelte.
Játszószőnyegét nagyon szerette, de 4 hónaposan már csak hason játszott, az ív nem érdekelte, 5 hónaposan meg lekúszott róla. De nekünk megérte.
Az Ikeás játékokat nagyon szereti. Pedig abból nem néztem ki, hogy nagy kedvenc lesz.
Nálunk nagy kedvenc volt a játszószőnyeg, egészen addig játszott rajta, amíg meg nem tanult kúszni.
Most nagy kedvenc minden, amit pörgetni lehet. Autók kerekei, pörgentyűk. A pörgős dolgokon kívül még a playmobil emberkéket imádja, pont befér a kis kezébe, folyton rágja a fejüket vagy a lábukat. A könyvek nálunk is a slágerlista élén vannak. Van, amikor elüldögél az ölemben és "olvasunk", de van, amikor megpróbálja megenni.
Ami tök felesleges volt, az a plüss cuccok és a hűtős rágókák.
A játszószőnyeg nálunk is csak porosodik. Néha elővesszük, összetesszük, és szétszedik, majd dobálják... ennyi.
A tanuló kutyát nagyon nagyon szeretik, ráadásul szerintem jó minőségű is, 2 gyerek húzza vonja évek óta, ha épp olyanjuk van ugrálnak rajta, ráfekszenek, stbstbstb, és még mindig bírja, semmi baja, egyszer kellett elemet cserélni benne! :)
Azonkívül nagyon szeretik a zenélős-nyomkodós játékokat, és a kemény könyveket.
Nálunk a plüss a felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!