Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van ennyi indulatos,...

Miért van ennyi indulatos, agresszív kismama? A gyerekével is ilyen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Épp most válaszoltam a kérdésre: a mutatvány szó idézőjelbe volt téve, amiből világosan kiderül, hogy arra vonatkozik, milyen ügyes dolgokat tud a baba. A felsorolt példák is megerősítették ezt, nem azt kérdezte, hogy át tud-e ugorni tüzes karikán. Szerintem semmi gond nem volt a megfogalmazással, persze ehhez ismerni kell az írásjeleket.
2009. máj. 17. 22:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez mi volt? Lemaradtam valamiröl? Ez nem csevegő meg forum! Mi történt? Hol van az értelmetlen kérdés?

Kérdező örülj,hogy embereidre találtál,mert én ezt a kérdést nem értem.Én imádom a babámat,a válaszokat is ugy irom ahogy én csináltam.Nekem bejött.Na persze nincs két egyforma ember,ezért baba sem. Minden jót kivánok. Szia.

2009. máj. 17. 22:08
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszi kedves utolsó.
2009. máj. 17. 22:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti :D
2009. máj. 17. 22:09
 25/31 A kérdező kommentje:
22:08-asnak üzenem: Már kitörölték a kérdés felét, azért nem érted!
2009. máj. 17. 22:09
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
Az agresszió agressziót szül. Nézz csak vissza az agresszív kérdésedre és az agresszív válaszokra. Most akkor ki itt az agresszív????? A bizonyos kérdésre volt egy bizonyos válasz ami rajtad kivül senkit sem zavart. Mégis képes voltál ebből vitát szitani..... Hát nem tudom mit mondjak erre, de remélem most ettől jobban fogsz este aludni. ÜDv
2009. máj. 17. 22:14
 27/31 A kérdező kommentje:
Elismétlem, harmadszor. Nem tudom végigolvastad-e egyáltalán a kérdést. Nem csak ez a válasz zavar, hanem a sok értelmes kérdésre érkezett bunkó válasz.
2009. máj. 17. 22:17
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom miért ezzel foglalkozol amúgy? Nincs jobb dolgod???? Egyébként pedig a kérdésedben benne volt példaként az a kérdés. Tehát most már kár magyarázkodni.
2009. máj. 17. 22:20
 29/31 A kérdező kommentje:
Oké, igazad van!
2009. máj. 17. 22:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Jó tudom, már lezárt kérdés, de szerintem a kérdésfeltevőnek van igaza! És akkor még másoknak áll feljebb!! Na jó nem folytatom, örültök, h végre lezártátok sztem :D Csak már muszáj volt ezt leírnom:)
2009. jún. 14. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!