Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hormonok miatt van?

A hormonok miatt van?

Figyelt kérdés
Van egy nagy lányom és egy pici fiam. Mindkettőnél komplikációk adódtak, császárral születtek. A fiamnál nagyon meg is ijedtünk, és elhatároztuk, hogy emiatt és anyagi okból sem lesz több gyerek. Most meg minden nap egy harmadik baba jár az eszemben, már kezdtem mondani a férjemnek, de ő a józanabb a családban, és meggyőzte az eszemet, tudom, hogy tényleg nem kéne, de mégis úgy szeretném...biztos a hormonoktól van, ugye?

2011. dec. 15. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, lehetnek a hormonok is, de az is lehet, hogy benned van a vágy tényleg egy harmadik baba iránt.

Mondjuk ez pár hónap alatt kiderül majd, ha nem múlik el az érzés (vagy nem enyhül), akkor nem csak a hormonok miatt vágysz rá.

Én szülés után nem tudtam még egy babára gondolni, sőt még most sem, így 14 hónap után sem. Az én hormonjaim épp ellenkezőleg sugallták, mint neked. De nem egy anyuka van, aki már a szülőszobán másik babáról álmodik.

2011. dec. 15. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Szülés/császár után az ember tökre meg tud kergülni, és az érzéseket extrán fel tudják erősíteni a hormonok. Akár negatív, akár pozitív irányba.

Majd múlik az idő, és akkor kiderül mit is érzel pontosan.

2011. dec. 15. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is. Köszi :)
2011. dec. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!