A szülés miatt van ez? A hormonok játéka?
6 napja szültem császárral, már itthon vagyunk hála ég. Szülés előtt is aggódósabb voltam az átlagnál, de mióta itthon vagyunk egyfolytában rettegek, hogy baj lesz a picivel, hogy elveszíthetem a férjem, a szeretteim, vagy bármi baj történhet velük...Sokszor elkap a sírás is, görcsbe rándulok, és olyankor csak erre tudok koncentrálni.
Ugye ez nem a szülés utáni depresszió kezdete???Csak a hormonok ugye?Idővel könnyebb lesz azért?
Igen ez a hormonok. Nekem szülés után 3-ik napon kezdödött, és kb 1 hßetig tartott. én a viccen is elbögtem magamt.
a szülés utánni depi az is kezdödhet de az nem hiszem hogy ez az elbögéses, az inkább befele fordít stb...
én nem rettegtem, tündéri volt a kislányunk csak ha ßéhes volt sírt, semmi okom nem lett volna, de még a vidám dolgoktol is zokodtam.
Az első két-három hétben ez tök normális.
Próbálj minél többet pihenni, ha a baba alszik, amikor ébren van bújjatok össze hárman a nagyágyban hogy érezd, máris milyen jó nektek együtt.
8 hét eltelte után szedhetsz újra magnéziumot, nagyon hasznos, és esténként igyál néha citromfű-teát.
hamar elmúlik, csak gyönyörködj a babádban!
hallgass szép zenéket, hívj barátnőket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!