Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a hormonok miatt van?

Ez a hormonok miatt van?

Figyelt kérdés

Előre leszögeszném, nem akarok senkit megbántani, csak látom mennyi mindent nem szeretnek az anyukák abban, ahogy mások a babájukhoz állnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én egy egyszerű 23 éves lány vagyok, akinek sok köze nem volt eddig a babákhoz, de mostanában több ismerősömnek is kisbabája született. Nem igazodok ki az anyukákon, egyrészt van egy olyan érzésem, hogy mindig azt várják, mondjak valamit a picire. Ők is folyton csak a babáról beszélnek. Most, hogy látom miket válaszoltok, hogy mennyi mindent nem szerettek, hát az ember már fél megszólalni. Mégegyszer elnézést, nem támadásból írom, csak muszáj volt kiadni ezt magamból és nem tudom hogy álljak az ismerőseimhez, hogy ne bántsam őket ilyen semmiségekkel meg, amit én akár észre se veszek, de ők biztos, mert velem is előfordult, hogy láttam rajtuk valami nem tetszik.

2011. ápr. 14. 16:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdésem lényegében az, hogy a hormonok miatt ilyen háklisak egy kicsit az anyukák?
2011. ápr. 14. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
nem a hormonok miatt,csak mikor 1000x meg egyszer elmond valamit az ember és a másik juszt is amúgy csinálja.
2011. ápr. 14. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is megdöbbentem ezen a szintű háklisságon... pedig van egy 5 hónapos pici babám, aki a mindenem:) Szerintem sem a hormonok miatt van, hanem véleményem szerint azért, mert kőkemény dolog kihordani, megszülni egy babát majd gondoskodni róla és ha egy "kívülálló" ezt nem a megfelelő érdeklődéssel, tisztelettel kezeli, az egy kismama számára sértő. Nálam még soha senki nem lőtt mellé azzal, ha dicsért minket, milyen gyönyörű a baba, én milyen jó anya vagyok vagy bármi:) Még akkor is ha éreztem, hogy az illető azt sem tudja, mi fán terem egy baba... Ne haragudj az ismerőseidre,ez már csak ilyen dolog:)
2011. ápr. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!