Ez a hormonok miatt van?
Előre leszögeszném, nem akarok senkit megbántani, csak látom mennyi mindent nem szeretnek az anyukák abban, ahogy mások a babájukhoz állnak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én egy egyszerű 23 éves lány vagyok, akinek sok köze nem volt eddig a babákhoz, de mostanában több ismerősömnek is kisbabája született. Nem igazodok ki az anyukákon, egyrészt van egy olyan érzésem, hogy mindig azt várják, mondjak valamit a picire. Ők is folyton csak a babáról beszélnek. Most, hogy látom miket válaszoltok, hogy mennyi mindent nem szerettek, hát az ember már fél megszólalni. Mégegyszer elnézést, nem támadásból írom, csak muszáj volt kiadni ezt magamból és nem tudom hogy álljak az ismerőseimhez, hogy ne bántsam őket ilyen semmiségekkel meg, amit én akár észre se veszek, de ők biztos, mert velem is előfordult, hogy láttam rajtuk valami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!