Felfáztam vagy a Bromocriptin mellékhatása? Vagy a hormonok dolgoznak? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Felfáztam vagy a Bromocriptin mellékhatása?
3 hete szedem a gyógyszert 2-szer felet mindennap tejapasztásra.
3 napja úgy érzem,hogy szúr,nyilamlik a petefészkem környékén.Reggel óta nagyon kell pisiljek,valahogy ingerel s rettenetesen fázik a lábam,már 2 pár zokni van rajtam s akkor se jobb.
Most felfáztam vagy a hormonok dolgoznak?
Mit csináljak?
2011. máj. 2. 09:50
1/3 anonim válasza:
Nem tudok ilyen jellegű mellékhatásról. Inkább azt mondom, hogy felfáztál, vagy ha nem védekeztek, akkor a terhesség sincs kizárva szerintem.
2/3 anonim válasza:
jobban vagy már? esetleg kiderült azóta vmi?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésedet,közbe meg is jött,valószínűleg ez volt az oka!
2,5 éve nem volt meg,mivel rengeteg volt a tejem.A gyógyszeremet viszont lecsökkentettem napi fél-re,amit este veszek be,mert valami rettenetes éhség tört rám.
S szerintem a gyógyszer miatt.Mióta kevesebbet szedek be,ez az érzés el is műlt.
A lábfejem viszont továbbra is nagyon fázik.
2011. máj. 12. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!