Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A levehető oldalú rácsoságynak...

A levehető oldalú rácsoságynak mikor veszitek le az oldalát?

Figyelt kérdés
Egyáltalán le "kell" ezt venni? Mire jó? Elvégre azért rakom bele a gyereket, hogy ne tudjon kijönni. Vagy ennek majd csak idősebb korában lesz jelentősége?
2011. dec. 15. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem azért, hogy ne tudjon kijönni, hanem hogy ne essen ki éjszaka, amikor 5x körbeforog saját tengelye körül. :o)

Egyik gyerekem nem akarta, hogy kivegyük, mert így biztonságban érezte magát. Mindig kivettem a rácsot, hogy bemászhasson (terhesen már nem emelhettem), majd kérte, hogy tegyem vissza.:o)

Másik gyerekemnél másfél évesen kivettük. Nagyon szerette. Alvásidőben ettől még nem mászkál ki. Sőt, sokszor ébredéskor azt várja, hogy bemenjünk, és kivegyük. :O)

2011. dec. 15. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi nem értük meg hogy kivegyük, az egész ágyat ki kellett vinni, abszolut nem használjuk. A fiam olyan mint egy kejfeljancsi, össze-vissza forgolódik, felül álmában, és amerre gondolja arra dől lendületből. A rácsosba mindig beverte a fejét éjjel.
2011. dec. 15. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
A nagyfiamnál 16 hónaposan vettem le a kiságy oldalát, a kicsinél éppen a héten. (most 15 hós). Én azért teszem bele a gyeermekemet az ágyba, hogy aludjon, nem azért, hogy ne tudjon kijönni. Amikor megtanultak egyedül elaludni, akkor vetem le az oldalát. A kicsinél még párszor kijön, de ennek a száma a napokkal egyre csökken. Pár nap és egyszer sem fog kijönni. Szépen megtanul egyedül elalduni, rácsok nélkül.(leesésgátlót tettünk az ágy széléhez) A nagyfiam olyan ügyes volt, hogy 20 hónaposan kapott egy általa kinézett nagyfiús ágyat! Azóta is imádja :)
2011. dec. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!