Elkezdtem a hozzátáplálást, mennyi idő után fogadja el?
Én mindkét gyerkőcnél 6 hósan kezdtem. A lányomnak első pillanattól kezdve mindegy volt, mit adtam, mindent evett, és annyit, amennyit én kanalaztam :)
A fiam egy kicsit macerásabb volt, ő az elején a zöldségeket egyáltalán nem ette meg, csak a gyümölcsöket, abból, ha nagyon ízlett, akkor max 100 grammot. Úgy 7 hónaposan már a gyümiből evett teljes adagot, a zöldségeket pedig akkor, ha gyümihez volt keverve (bár akkor sem túl sokat). Most 9 hónapos és úgy 3 hete mindent eszik, bármilyen mennyiségben, zöldséget, gyümölcsöt, darabosat, pépeset, egyik napról a másikra, mintha kicserélték volna :)) Szóval csak nyugodtan kínálgasd, amennyi épp jól esik neki, annyit meg fog enni, előbb utóbb pedig egyre nagyobb mennyiségeket fog megenni :) Kitartást! Ja és bocsi, hogy hosszú lettem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!