Annyira elegem van a fogzásból, ez már mindig így lesz?
Nekem a hátsókkal már nem kinlódott olyan sokat.
Azért abba gondolj bele, h neki milyen rossz.Rosszabb, mint neked, ezt lefogadom.
Ez bánt igazán, hogy tudom, most megint hetekig rossz kedvű lesz, minden napját megpecsételi már reggel, hogy jön a foga. Most még azt se tudom, hol kenjem dentinox-szal, mert elvileg a két metszőnek alul még jönnie kéne, de mindig bal hátrébb rágcsál, az őrlőknél.
Közben meg azért is szarul érzem magam, hogy irigykedem azokra, akiknek gond nélkül jönnek a fogacskák.
Nálunk a fogzás úgy megy, ahogy az orvosi könyvekbe le van írva. 2 havonta 2, de nincs egy kicsi nyugalom sem, mert ha kibújik az egyik, a másik rögtön kezdi kínozni. Nagyon szenved. Én homeopátiás készítményeket használok (Osanit és Viburcol).
Próbáld meg elterelni a figyelmét. Nálunk ez bevált. A babaúszás, zenebölcsi sokat segít, meg egy jó játék is. Vagy ha kint rohangászhat, motorozhat a szabadban.
Fiamnak 8 hónapos koráig kibújt a 8 metszőfoga. Gondoltam lesz egy kis pihi. Persze... ...jött a szeparációs szorongása - a fogzásos éjszakákat visszasírom.
Mire ennek vége, jönnek az őrlők. Király!
Ne írígykedj másra mert akkor tuti bevonzod a bajt!
Én chamomilla viburcol 30 ch homeós bogyót használok fogzáskor ez szinte teljesenmegnyugtatja a fiamat!meg az ha van ami leköti a figyelmét:baba-mama klub,babatorna,szaladgálás az udvaron,sétálás a városban stb
Elmondanm,hogy a 19 hós fiamnak most jönnek a kisörlői!tegnap éjszaka 2 óra hosszát fent voltunk mert nem bírt aludni!Se homeó,se dentinox nem használt majd panadol az sem volt tökéletes és utánna jött a Germicid kúp!na attól aludt reggelig!
Szóval hidd el lesz ez még sz@rabb is!Bocs nem akartalak elkeseríteni de ne ringasd magad illúziókba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!