2 hónapos babátok már el tud egyedül aludni, vagy még
altatnotok kell? Mikor fog tudni önállóan elaludni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 12:26
1/7 anonim válasza:
Nagyon leegyszerűsítve, amikor hagyod.
Én egyiket sem altattam soha, ettek, leraktam, aludt.
A babának is meg kell tanulnia egyedül elaludni. Erről már nagyon sok kérdés és válasz szólt itt, sok megoldás van, mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt, de alapvetően akkor fog tudni, ha te elhatározod, hogy hagyod.
2009. máj. 17. 12:28
2/7 anonim válasza:
Az enyém ugy alszik el,hogy mellette vagyok,fogom a kis kezét,és becsukom a szemem(sötét szobàban)
De ez csak az estékre érvényes!
Nappal még bizony én altatom.Ringatom,jàrkàlok vele.
2009. máj. 17. 12:28
3/7 anonim válasza:
Az enyém születése óta magától alszik el. Annyi, hogy a cumit kéri. De csak alváskor.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy azért nem alszik el maától a babád mert nem fárasztod le. Én 1-1,5 órát foglalkozok vele utána elkezd nyűgösködni beteszem az ágyába beadom a cumit és már csukja is a szemét. Most 3 hós.
2009. máj. 17. 12:58
4/7 A kérdező kommentje:
Le van fárasztva, inkább már a fáradtság miatt sír nagyon. Születése óta nem jó alvó, álmos sír.
2009. máj. 17. 13:12
5/7 anonim válasza:
Mi sosem altattunk.Néztük,mikor álmos és beállítottunk egy kb.-i rendszert.
2009. máj. 17. 13:46
6/7 anonim válasza:
Az enyém se alszik el egyedül. Rázogatni kell a babakocsiban nappal. Igaz, így kettő perc alatt elalszik. Este meg kicsit simogatni, cumi, játszókendő... de nem alszik el, ha otthagyom. Próbáltam. Egy hétig üvöltött, úgy gondoltam, nem kísérletezem tovább. Végüls is este is kb. tíz percet kell mellette legyek, nekem ez bőven belefér :) (ja, 5,5 hónapos).
2009. máj. 17. 14:34
7/7 anonim válasza:
Mi is ennyi idős korában szoktattuk le a ringatásról. Sírt, és amit írsz, hogy a fáradságtól, nos én úgy tudom le kell adniuk a feszkót alvás előtt. Az enyém is ilyen. Ha nem elég fáradt, vagy túlpörög, akkor élesen vonyít elalvás előtt, de a kezdeti 20 percről 2 percre csökkent igen gyorsan ez a gyötrelem... És tényleg átalussza az éjszakát, ébredés nélkül. Az első válaszolóval pedig teljessen egyetértek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!