Létezik ilyen, hogy nem érdekli az ülés?
szia
latom valaszod még nem érkezett ezert irok, hátha segitek egy kicsit megnyugodni:
az en szuleim meseltek hogy mindketten az ocsemmel elobb jartunk aztan ultunk, es semmi baja a gerincunknek,sajnos azt nem tudom hany honapossan, de letezik olyan hogy nem ul,de mar jar
allitolag sokkal jobb igy a gerincnek, es en is szeretnem ha majd az en 5hetes lanyomnal is sikerulne ezt elerni, mert szerintem az mutatna hogy nem volt eroltetve az ules
Szia!
Én azt gondolom,hogy olyan nincs, hogy érdekli - nem érdekli a babát az ülés. Ha egy pozíció valami miatt nem kellemes neki (pl. bizonytalan benne..), azt nem szívesen használja. Ha megfelelő játékot kap a kezébe úgy, hogy előtte felülteted,kéne,hogy 1-2 percig üljön vele, nézegesse,rágcsálja, rázogassa stb.
Szóval én azt mondom, ez mindenképpen fejlesztendő terület! A konduktorotok mit mond?
Szintén konduktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!