Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autó ülés kérdés?

Krisztina27 kérdése:

Autó ülés kérdés?

Figyelt kérdés

Kaptunk használtan egy autó ülést aminek a száma 02-vel végződik, most szeretnénk elkezdeni használni, de most néztem a neten, hogy az már elvileg nem szabályos ülés.

Tényleg nem az? Ha megállít a rendőr megbüntet érte?

Tényleg olyat kell venni aminek a vége 03 04-re végződik?

2011. dec. 3. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ez tényleg így van.

Ezt már nem használhatjátok.

2011. dec. 3. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Jól olvastad, már nem szabványos. Meg is büntetnek érte, de az a kisebbik rossz. Ha ne adj'isten történik valami, a gyereket nem védi úgy, mint egy biztonságos, mai ülés. Vannak olcsón viszonylag jó ülések, szerintem inkább vegyetek egyet. Pl. Naniát (akárhogy is szidják, jó ülés) én 2-ik ülésnek 10ezerért vettem akcióban a Brendonban (0-18kg) . A babyoutlet.hu-n is sok jó van, jó áron!
2011. dec. 3. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Milye végződik 02-vel?

Ha a szabvány száma ECE-R44-02 akkor tényleg használhatatlan.

Ha viszont a sárga címkén lévő nagy bekarikázott E akárhány alatti számsorról beszélünk, akkor nem biztos.

Itt nem a végét, hanem az elejét kell nézni: 03 és a 04-el KEZDŐDŐ a használható.

2011. dec. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!