Concord Ultimax ülés BILLEG ha be van rakva a kocsiba?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja vettünk egyet, de szerintem valamit nem jól csinálunk, mert ahogy befűzzük a kocsiba az ülést, mindkét oldalra könnyedén billen. Párom szerint így jól van, nem baj, hogy billeg, mert akkor feszít majd be az ülés ha vmi baleset történne. Már megőrülök tőle, mert szerintem így sz*rt sem ér egy ilyen ülés, lehet el is adom és veszek egy könnyen kezelhetőt. Ajánlhattok vmi mást.2011. dec. 4. 18:40
1/5 anonim válasza:
Én csak azt tudom ajánlani,hogy vásárlás előtt próbáljátok bele az autóba.A miénk se volt az igazi kb lötyögött össze vissza hiába volt úgy bekötve ahogy az kellet.Viszont férjem autójába semmi gond nem volt vele.Eladtuk az ülést és úgy vettem a másikat,hogy próbáltam az autómba.
2/5 anonim válasza:
OFF
A miénk is billeg, ezek szerint nem kéne neki? :(
3/5 anonim válasza:
A miénk atombiztos, nem szabad billegnie, az baleset esetén szinte biztos eldől, és nem fogja az ülést. Ha még menetiránnyal háttal utaztok , úgy kevésbé stabilan lehet bekötni, de akkor se billeghetne.
4/5 anonim válasza:
Egy bekötött autósülés sem billeghetne amúgy, nem hogy egy baleset, hanem egy hirtelen oldalra csúszással járó fékezés, kissé nagyobb sebességgel bevett kanyar esetén is dőlhet a baba, minél nagyobb erő éri, annál jobban. És ha dől, utána visszacsapódik a másik oldalra, tehát a feje jobbról-balról csapódik az üléshez - ez egyáltalán nem veszélytelen!
5/5 anonim válasza:
Mi ultimaxunk is billeg egy picit,de az én férjem ugyanazt mondja,mint a Tied!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!