Concord Ultimax! FONTOS! Hogyan kell visszafűzni az övet?
Figyelt kérdés
Új huzatot készíttettünk rá, a gyerek biztonsági övének a párnáit is áthúzták. Ehhez ezt ki kellett vennünk. Most megvan a szép új huzat, de az övet nem tudjuk, hogyan fűzzük vissza az ülésbe. Bármilyen segítség jöhet! Magyarázat, link (bár én nem találtam a neten, már napok óta keresem a megoldást.)2011. nov. 14. 18:01
1/2 anonim válasza:
Nem Ti szedtétek szét?
A hátulján le kell pattintani a műanyag fedőt, Az ülés felől visszahúzzátok az öveket, abban a résben, ami a gyerek magasságának megfelelő és hátul a lepattintott rész mögött be kell fűzni a helyére. Nem nagyon lehet eltéveszteni, mert csak 1 helyre lehet. Gondolom az egész övet nem vettétek ki, csak ki húztátok hátulról.
2/2 A kérdező kommentje:
De kivettük az egészet. Közben jött egy ismerős, akinek tök véletlenül -nem is tudtam- ilyen ülés van a gyerekeinek :DDD és megcsinálta!! :)))))))))))))
Bevonzottam ;)
2011. nov. 14. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!