Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Concord Ultimax kinek van?

Concord Ultimax kinek van?

Figyelt kérdés

Ez mind teljesen ugyanaz a típus? Van belőle több altípus??

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 19. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk ltimax-unk van. Nincs altipusa az Ultimax-nak, 0-18kg kategóriájú ülés. Ezek szerintem pár éves ülések, ezeket a színeket már nem lehet kapni. Nekünk ilyen van:

[link]

Azért kérdezz rá, hogy éves az ülés, ha használtan akarsz venni, mert 5 évnél régebbit nem ajánlanak.

2011. okt. 19. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, lemaradt az első Ultimaxnál az U betű.
2011. okt. 19. 21:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséged! Lehet egy kérdésem?

Néz meg ezt a kettőt légyszi':

[link]

[link]

Az elsőnél a fejszűkítő felfelé ível, míg a másodiknál lefelé. Ezért kérdeztem, hogy vannak-e altípusok, mert én ezt a kettőt nem látom egyezőnek. Vagy csak az egyik szemből, míg a másik felülről fényképezte, azért tűnik úgy?? LEjár 1 napon belül a licit, ezért fontos most döntenem. Igazából melyiket javasolnád?

Köszikösziköszi!!

2011. okt. 19. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is Ultimax van, ez mind ugyanaz a típus, nincs altípusa, csak rengeteg színe.

A mienk ilyen:

[link]

(nem találtam jobb képet róla)

2011. okt. 19. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Ugyanaz mindkettő, csak a másodikról szar akép, és alapállásban van állítva a fejrésze, a másiknál meg feljebb emelve.

Szerintem a szebbiket vedd meg, nem kell rá huzatot venned, az is rohadt drága rá, és tényleg nagyon megkímélt állapotban van. 25 ezer nem sok érte, én is annyiért vettem a miénket. Olcsóbban nem nagyon tudsz, vagy csak úgy, mint a másiknál, én arra tuti vennék egy huzatot, de azt sem úszod meg 5 ezer alatt, de az alsó hangon van.

2011. okt. 19. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ugyanaz?? Huzatot mindenképp újat veszünk:) Köszi a válaszokat!!!!!!!Nagyon fontos volt!!Köszönöm nagyon-nagyon-nagyon!!:)
2011. okt. 19. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugyanaz mind a kettő!

Az első megkímáltebb, szebb, nincs nagyon az anyag kinyúlva, a másodikon azért már látszik a használat. Nagyon jó ülés, olyan stabilan be lehet kötni, hogy tényleg olyan, mint a beton...Szerintem is vedd meg! Huzatot meg tudsz rá venni.

2011. okt. 19. 22:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi:))Megvettem a kopottabbat. 20-ért postával ;)

Most jön a huzat keresés!:))

Vaterán és tesz-veszen egy van, 9 500 Ft-ért:

[link]

2011. okt. 20. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Én most árulom a mienket ,mert kinőttük(20 ezer új huzattal). Egyébként nagyon jó ülés.
2011. okt. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!