Mi az, amit semmiképp nem vennél/vettél meg a babádnak, mert feleslegesnek vagy butaságnak tartod?
Pihenőszék-úgy kaptam, de 5 percet nem volt benne a gyerek, inkább babakocsiba tettem és mozgatni is könnyebb volt
Pelenkadzsinn-az átverés netovábbja
Pelenkázó-mosógépen, kanapén, ágyon tökéletesen kényelmesen megoldottam
Méregdrága FP játékok-bugyuta dalok és semmivel sem jobb, mint olcsóbb és egyszerűbb játékok
Sterilizáló-átverés netovábbja 2
Fürdőkádállvány-ez lehetne a 3
Mindentudó etetőszék-ahogy előttem is írták
Fürdetőkarika-hogy abban hogyan lehet gyereket fürdetni én nem tudom, leginkább sehogy és amúgyis a legtöbb baleset nem a fürdőkádban történik ugyebár, szóval ez az új kedvenc szülő lehúzó babatárgyam
Járássegítő-úgyis minden másba kapaszkodik
Külön bébitakaró, bébiágynemhuzat, baldachin-előbbi nevetséges, mert sima ki méretű takaró és kész, a baldachin max szép, de mire jó?
Csillivilli járóka-minek?
Játszószőnyeg-hamar kinövi, az én gyerekem rá sem nézett
Kocsicipő-nevetséges, amíg ül úgyis vastag zokni, overall(télen mindenképpen), abba minek, nyáron nyilván nem kell, ha meg jár akkor rendes cipő
Vízhőmérő-az eszem megáll tőle
Szoptatós párna-nekem anélkül is ment
Csőrös pohár-ha nem kell cumisüveg igyon rendes pohárból. gusztustalan, amikor úton-útfélen látom, hogy a gyerekek szájából lóg ki a csőrös pohár és nyammogják az édes löttyöket. Tönkreteszi a fogaikat!
Én egy drága, de nagyon jó babakocsit vettem, sok kényelmes ruhát neki. Marhaságok helyett értelmes dolgokra költeni jobban megéri.
Beleolvastam néhány válaszba, azokkal kapcsolatban: az ételmelegítőt kaptuk, gondoltam, hogy tuti nem éri meg az árát. Most a második babám ételeit melegítem benne, és épp a minap gondolam, rá, hogy az egyik legjobban kihasznált szerkezetünk! Az üveges kaják üvegét elteszem, hogy a saját főztömet is be tudjam tenni az üveggel az ételmelegítőbe.
Kádállványt szintén kaptunk (azt kölcsön) - nem tudom nélküle elképzelni a fürdetést! Ehhez hozzátartozik, hogy nincs más alkalmatosság, amire feltehetném a kádat.
Játszószőnyeg: ha olyanokhoz megyünk vendégségbe, akiknél kutya van bent, vagy nem veszik le a cipőjüket a szobában, ott nagyon hasznos. Sajnos viszont valóban csak addig, amíg nem képes a baba helyváltoztatásra.
Amit én nem vennék meg, az ilyen-olyan csilivili cuccok, kiegészítők, játékok. Pl. ventillátor a babakocsira, quad (valaki írta), meg ilyenek. Vagy drága kiságy, szoptatós szék, drága járóka... amíg ugyanolyan jó az olcsó is, pénzkidobásnak tartom.
Ez annyira csalad-fuggo, hogy kinek mi valt be!!!!!
NAlunk a pihenoszek nagyon is! Imadott benne lenni, aludni, nezelodni, erkelyen, bent a szobaban. Ugyhogy nekunk az egyik legjobban kihasznalt dolog volt.
Akinek nem volt, az ha elmentek valahova mondjuk vendegsegbe, hova rakta a gyereket?
Jaras segito (okos jatek, sokan lefikaztak) :ajandekba kaptuk, ilyen kis bevasarlo kocsi jelleg. Lanyom rengeteget tologatta. Lassan 3 eves, meg mindig hasznalja, mint bvasarlo kocsit.
Bebikomp: ezt is kaptuk. Annyiban volt hasznos, hogy be tudtam rakni 10 percekre, mondjuk telen, amig elmentem wc-re, vagy az erkelyre ruhat teregetni, amig elvolt a bebikompban (imadta), addig sem tudott a forro kalyha kozelebe menni.
Ugyhogy mondom annyira gyerekfuggo kinek mi valik be!
En nem vettem pelenkazo szekrenyt, hulyesegnek tartottam. De lehet hogy masnal hasznos volt.
Persze, minden gyerek- és anyafüggő. Én azért nem veszek pihenőszéket, mert ott a hordozó, meg a babakocsi. (meg én)
Játszószőnyeg, pelenkatartó és társaik...tényleg. Igaziból az ár-érték arányuk nem jó.
Köszönöm mindenkinek! Néhány jó tippet is kaptam :)Mindenkinek ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!