Hol a határa az emberi butaságnak? Bővebben lent.
Szerintem nem létezik, hogy 14 kg és már áll, el sem bírja a súlyát, hogy felhúzza magát.
Az én fiam 10 hós, 8,5 kg, 72 cm. Ő bizony elég korán felült, felállt, de a többi ismerősömnek bizony a nagyobb és ráadásul fiatalabb babái még csak kúszni tudnak 9 hónaposan... Minden esetre érdekes.
Szia!
uUyan már, hát nem tudtad hogy 3 hónapos babák már ülnek?:) De viccet félretéve, annyiszor szaladok én is bele abba, hogy "nekem már...' a "tiéd még nem?"... most vagyunk a forgolódási korban, 4 és fél hónapos, oldalra gyönyörűen forog, de hasra még nem tud. Már pánikoltam, hogy más baba 4 hónapos korára miket tud?? De a védőnő megnyugtatott, hogy minden baba fejlődése más-és más , ez teljesen normális.Azt viszont nem hinném, hogyha nagyon előbb csinál egy baba valamit,az tényleg jó neki! Mindennek megvan a maga üteme!
Á, szerintem ne foglalkozz vele!
Sokan lódítanak egy kicsit a történeten (és ezzel nem azt mondom, hogy ez a történet nem lehet valós, bár számomra is hihetetlen ;D ), és aztán ők maguk is elhiszik, hogy az bizony úgy volt. Biztos nagyon örül az unokájának és tök büszke rá - de nem kell mindent kézpénznek venni. Pláne ne hagyd magad idegesíteni ilyeneken.
Ennél sokkal fontosabb dolgaid is vannak a két saját gyerkőc mellett, nem?
Ja amúgy a lányom 1 éves és 9 kiló (és arányos, szép baba), a szomszédban meg lakik egy 4 hós kisfiú, aki szintén ennyi. Nagy termetű, kőkemény húsú vasgyúró, de szintén arányos. Csak NAGY :)
12.55 válaszolónak: mikor született a babád? azért vagyok rá kíváncsi,mert az én kisfiam is 6,5 hónapos és most próbálkozik a felállással.
pedig nem eröltettünk neki semmit,magától csinálja.
de nem tudom,tényleg örüljek-e neki,mert a kis lábainak vajon nem árt-e? Ti nem aggódtok?
( a 14 kg-s,5 hós kisfiút amúgy megnézném...ha igaz,szerintem is inkább szánalmas,szegényke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!