Hol a határa az emberi butaságnak? Bővebben lent.
Szia!
Nem lehet, hogy félre hallottad, és a nagyi 15 hónaposat akart mondani??
Mondjuk ahhoz is sok a 14 kg, de akkor a felállás és a jó étvágy már belefér!
Üdv. egy 16 hónapos anyuka.
Hát az én lányom ügyesnek számított itt a környéken, mert 6 hónaposan felállt a védőnő meg majdnem szívgörcsöt kapott, hogy ne engedjem, mert nem tesz jót neki. De hogy 5 hónaposan, azért ez hihetetlen, ám közelebb áll a valósághoz, mint a 14 kg. A lányom 4200 g-mal született, és jó evő is volt, de még most sincs nemhogy a 14, de még a 12 kg közelében sem, pedig már 16 hónapos.
Azért jót nevettem. Szerintem ez a nap vicce. Én tuti megmondtam volna a nagyinak, hogy jaj drága mikor jönnek el hozzánk egyet játszani, én még ilyen ügyes babát nem láttam, szívesen megnézém. Kíváncsi lettem volna a reakcióra.
Hát szerintem a nagymama hallott valamit nagyon félre!
Ez elég durva lenne. Szerintem a román óriás baba sem lesz 14 kg 5 hónaposan. Azért, mindennek van határa...
5 hónapos és 14kg? Naneeee. Haha. :D Akkor ki se látszana a gyerek a sok háj mögül, nemhogy még fel is állna. Na persze.
Én fiam 1éves, 10kiló és szép, arányos gyerek.
De ez a 14kiló ez nagyon durva.
Ha 5 hónaposan 14 kg lenne a babám, orvoshoz vinném. Mert tuti beteg, vagy beteg lesz a későbbiekben.
Az, hogy 5 hósan feláll...hááát, hiszem, ha látom.
4 éves 14(!!) kg-os kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!