Ha a hátára leteszem alvó babám (6 hetes), miért kezd el kapálózni és marni magát? 1 perc alatt felébred!
Altasd nyugodtan hason. az enyéim is így szerettek csak aludni.
A fiamnak sokáig megvolt a Moro-reflexe, állandóan felriadt, felébresztette vele magát.
reflex
6 hetest ne tedd le alvás közben a hátára, nem szabad, még kicsi hozzá!
miiii? nem alhat háton?
akkor hogy?
na nee
de alhat háton, sőt, azt ajánlják leginkább - tekintve hogy oldalt nem tesz jót a csípőjének, hason meg veszélyesebb a bölcsőhalál szempontjából.
Persze ez mind csak elmélet. Az én fiam utált a hátán aludni, csak hason volt hajlandó. A lányom meg kizárólag a hátán - nem vagyunk egyformák.
Altasd nyugodtan a hasán, semmi baja nem lesz.
Régebben az oldalán szeretett, de terpeszpelenkát kell hordania, úgyhogy ott már nem tud :-(
Hason szeret, csak most a vállamon aludt el, és jól beizzadt elől, ezért tettem a hátára.
Most megfordítottam hasra, sőt mi több, felraktam a kiságy egyik sarkába a falhoz, mert megfigyeltem, hogy mindig oda mászik fel. Na, itt jól elvan. Biztos így érzi magát biztonságban, jól körbevéve. Viszont a bugyolálást még hidegben is utálja.
"de alhat háton, sőt, azt ajánlják leginkább"
ha a hátán fekszik a baba és bukik, megfulladhat. oldalt, hason nem... senki nem ajánlja
17:40-nek
Csak a haton alvast ajanljak a bolcsohalal elkerulese miatt. Olvasgass egy kicsit.
Pont ugy van, ahogy mar fentebb is irtak: hason nem jut eleg levegohoz, oldalt pedig nem jo a csipojenek.
Ettol fuggetlenul vannak babak, akik nem tudnak a hatukon aludni, ezert muszaj oket mashogy lerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!