Melyik a legjobb pihenőszék? Miért? És melyiket ne vegyem meg?
"Melyik a legjobb pihenőszék?"
Az olcsó. És ami tetszik a babának.
"Miért?"
Mert mindegyik ugyanazt tudja (esetleg az egyik rezeg, zenél, a másik meg nem, de szerintem ezek felesleges funkciók). Ez eg olyan dolog, amire felesleges sok pénzt költeni, mert úgysem fogja a babád sokáig használni... Menjetek el egy bababoltba, próbáljátok bele a babát többe, és amelyikben kényelmesen elvan, az jó.
De egyébként a pihenőszék az a dolog, ami egyáltalán nem létfontosságú. Mi kaptunk ajándékba, néha beletettük a gyerkőcöt, de nem szeretett sokáig benne lenni, mindig rajtam lógott szinte.
Ilyen van, imádjuk. Strapabíró, szereti a fiam a játékokat, a rezgője nagyon jól jött, mikor fájt a hasa, sokáig használható, és a barátnőm 1,5 éves lánya is nyúzza, ha nálunk van, imád benne ülni, és onnan nézelődik...
Persze, megteszi egy 8000Ft-os is, csak az 9-kg-ig terhelhető, amit azért hamar elérnek a babák, olyan 1 éves kor körül, de inkább előbb. Ez 18kg-ig terhelhető, rögzíthetők a lábai, így később nem borul fel vele.
Szóval, én nem vennék 8kg-ig terhelhetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!