Melyik a legjobb: babahinta, pihenőszék, függőágy, Adamo?
Annyiféle eszköz van és fogalmam sincs, hogy melyik a legjobb pl a babám gerincének, melyik kötné le jobban a figyelmét, melyiket mikor lehet használni már és meddig stb... Ráadásul vannak egyszerűek és vannak mindenféle kütyüvel felszereltek,zenélős, forgós, rezgős stb..
Kisfiam 3 hónapos, 7,5kg és 67cm... Mit ajánlanátok?
Szia!
Nagy dilemma bizony, ismerős a helyzet. Nekünk ilyen van és elmondom, miért szeretem:
Több fokozatban állítható, magasabbra, alacsonyabbra veheted, fekvő -félülő és ülő helyzetbe is rakhatom. Nagyon szeret benne lenni, sokkal kényelmesebb, mint a hordozó (az enyém is nagy baba:)), eleinte csak nézegette a játékokat rajta, majd elkezdett nyúlni érte (ezt itt kezdte el:), mostmár vígan rázza, csörög vele, beszél és gagyog hozzá. A rezgőt nem mindig használom, csak akkor vetem be, ha dolgom van és muszáj maradjon még egy kicsit "egyedül", pl. teregetés, vasalás befejezése. De különben mindenhová tudom vinni magammal, amikor főzök, csak felkapom és kiviszem magamhoz, én csinálom a kaját, beszélek hozzá ő meg elvan szépen (bár vmikor nagyon a játékra koncentrál és nem is figyel rám :). Felfedezte, ha ficánkol a lábával, hintázni kezd a babafotel, most ezt nagyon évezi. :)
Szóval nekünk bejött:)
Az adamo-t nagyon szeretjük, örülök, hogy annak idején megvettem. Viszont nem helyettesíti a pihenőszéket, ami szerintem megint csak szuper vétel volt. Aludni irtó jókat tudott újszülött kortól a fiam az adamoban, ébren viszont a pihenőszék volt a tuti, azzal oda vittem, ahová akartam, volt, hogy felraktam a konyhaasztalra, főzés közben látott engem, tudtam hozzá beszélni, stb. Vagy pl. vendégek jöttek, csak átvittem pihiszékestől a nappaliba és amíg kedve volt, ott lehetett "bandán".
Van babahintánk is, na az pénzkidobás lett volna, ha nem ingyen kapjuk. Imád hintázni mind a két gyerekem, de egyik sem a babahintában.
Adamo-ra szavazok. :D Sokáig lehet használni, a baba jól elnézelődik benne, sok mindent fejleszt. :)
Nekünk csak az van, már a 3. gyerkőc használja, aki 4 hónapos, és nagyon szereti. A "nagyok" is beleülnek néha még (3,5 éves, 2 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!