Miért fáj a védőnőmnek ha szeretem a babámat?
Egy nagyon kedves és segítőkész védőnőnk van, tényleg eddig nem volt semmi gond, aranyos.
A héten voltunk oltáson és a pici babám az oltás után elálmosodott, mi még beszélgettünk a picim unta magát a babakocsiba és elkezdett sírni, erre én kivettem és megöletem majd megpusziltam.
A védőnéni reakciója az volt, hogy gyenge anyuka vagyok és ezzel nagy problémáim lesznek.
De miért, azért mert szeretem és nem tudom elviselni ha sír?
Hagynom kéne sírni?
hát nem tudom, de rosszul esett,amit mondott és kicsit félek, hogy igaza volt.Gyenge vagyok?
Szerintetek?

Azt írtad h amúgy kedves, segítőkész idáig nem volt vele bajod..gondolom segíteni próbált csak elég rosszul...:(
Mondjuk ezt semmiképp nem kellett volna mondania h gyenge meg ilyen olyan vagy..
de abban van igazság hogy ha megszokja hogy egyet nyüszög és kiveszi vki, akkor nem kell sok idő és nem lesz nyugodt a babakocsiban még meg is utálja..
Mi is így jártunk...Most már tudom hogy kicsit lehet hagyni nyűglődni (nem üvöltve sírásra gondolok..)mert attól még ugyanúgy szeretem, csak nem teszek mindkettőnknek rosszat a későbbiekre, hsizen mi babakocsi nélkül sehova se tudtunk eljutni, mert persze a kenguruban is üvöltött...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!