Hogy fürdessem a 4 hetes kisfiamat? Ha a hasát mosom (tehát a tarkójánál fogom) akkor mindig ordít, ha viszont megfordítom elnézelődik.

szió! nálunk akkor vált élvezetté a fürdés, amikor elég nagy vizet produkáltam és a pocija is víz alá került. előtte üvöltött, azóta imádja.
biztonsági fürdetőt használunk, abban biztonságosan tudom fürdetni úgy is, hogy mellkasig vízben van.

Én kisfiam is MINDIG üvöltött még 3-4 hósan se volt odáig a fürdésért...
Ha apjával fürdött a nagy kádban egy mukkja nem volt..
De a kiskádban is ha a hasa volt lefelé akkor a kezemen "lógva " tökjól elvolt így én sokáig azt csináltam hogy a hátán nagyon keveset tartottam, hiszen nem kell órákig mosogatni ugye még nem lehet koszos:)
szóval lógicsált egy kicsit az alkaromon (sztem azért is volt igy jó neki mert pocifájós volt és úgy kicsit nyomtam a hasát).
Majd megmosogattam stb. és ennyi volt.
Ezt csak azért írom mert nem minden bébi nagy fürdés kedvelő:)

Nálunk szerencsére nincs gond a fürdéssel, de az utána következő öltözésel annál inkább... Mi mindig háton rakjuk a vízbe, tehát a tarkójánál és a popójánál fogja apa, de a védőnő szerint hassal lefelé kellene fürdetni, mert így látja, mi van előtte. Ha háttal engedjük bele a kádbe, állítólag megrettenhetnek attól, hogy mi van mögöttük. Esetleg próbáljátok ki az alkarotokra fektetve és lassan. Hasgyd, hogy ő maga tegye bele a kis lábát először, meglátod, hogy fogja élvezni, hogy ő fedezte fel a vizet.
Remélem, sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!