Mivel tudnám 5hós kisfiam étvágyát fokozni?
szia! én multi kid szirupot adtam a fiamnak, ami 4 hónapos kortól adható.
én azért adtam neki,mert beteg lettem és nagyon féltem, hogy elkapja, így kicsit turbóztam a védekezőképességét.
szerintem étvágygerjesztőként is jó, mert mintha többet evett volna a fiam tőle.
szopis, vagy tápis a babád? esetleg a foga okozza az étvágytalanságot?
az én tápszeres babán 5 hónaposan nappal alig evett, éjjel viszont félálomban rendesen. kiderült, hogy már utálta a tápszerét. amikor váltottunk, minden visszaállt a normális kerékvágásba (azóta éjjel nem is eszik).
fú! akkor tuti a mensi az oka!!!!
amikor még az én fiam is szopizott, egyszerűen nem akart enni amikor megjött! szó szerint küzdelem volt minden korty amit "lenyomtam" a torkán. legtöbbjét akkor már cumisüvegből (mivel nagyon kevés tejem volt, tápit evett többségében üvegből, de nagyon akartam neki anyai hamit is adni)...
amikor kb. 3-4 héttel a mensi után visszaált a tejem íze, akkor megint szívesen itta.
szerintem légy türelmes, biztos visszaáll az étvágya!
egyébként pedig a vitaminnal nem ártasz, hátha addig is fokozza valamennyire.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!