Nutrilonnal mi a tapasztalatotok? 5 hetes kisfiam sokat bukik, a védőnő ezt javasolta. Nem veszi el az étvágyát, ha evés előtt bekanalaz egy csomó ilyen anyagot?
Öt hetes baba nem nagy gond, ha bukik, ha amúgy gyarapszik és nem extrém hasfájós. Ki fogja nőni szépen - a lányommal ugyanígy voltunk, kizárólag anyatejet kapott, igény szerint. Eleinte sokat bukott, majd egyre kevesebbet, végül teljesen elmúlt.
A védőnőd tanácsát húzd le a wc-n, nem normális.
Szia, a 60ml-ből csak egy -két kiskanállal kell a babádnak adni nem mondta a védőnő?! Nehogy 60ml-t adj neki!!!!!
Mi is használtuk hónapokig, nálunk bevált! Igaz, megfogta rendesen a székletét. :(
Mi is hasznaltuk, meg hasznaljuk is, de nagyobb koraban 5-6hosan kezdtuk. O is anyatejes volt meg, ezert problemak adodtak.Eloszor nem akarta elfogadni,hogy annyira suru inkabb nem is szopizott mergeben. Aztan elkezdtem fejni a tejet es abba tettem bele.100ml-be egy kiskanallal. Nagyon faraszto volt. mert a szopizast fel valtottam fejesre, 3 honapig csinaltam, aztan belefaradtam, atvaltottunk szep lassan tapszerre.
Masrol seem szolt a napom, mint fejes, gyerek etetese, setaltatasa, tisztan tartasa.es kezdodott elolrol, nem beszelve arrol, hogy kezi mellszivom van, borzasztoan fajt mar a karom.
Neki kell gyogyszert is szednie a nutriton mellett, a nutriton onmagaban nem segitett neki sajnos.
Mielott adnal neki nutritont szerintem kerdezd meg a gyerekorvost, mert meg nagyon picike a babad es utanna mar nem fog szopizni, mert ez megtolti a pocijat.
8es fel hos kislany anyukaja.
Majdnem szóról-szóra uygan az (volt) a helyzet velünk is mint az utolsó hozzászóló babájával.
Én is fejtem, az üvegbe tettem a Nutritont. DE!!!
Az én kisfiam 7 hetes volt mikor elkezdtük használni, és ekkor már be volt gyulladva a gégebemenet!!! Nem nagyon akart enni sem, mert fájt a nyelés neki! Én mindenképpen javaslom a használatát, de nekem szopi előtt nem ette meg, mert ez egy zselés anyag ha elkészíted...csak a lefejt anyatejjel tudtam neki "beadni".
Az étvágya nem ettől fog javulni, hanem attól hogy ettől nem fog bukni, és nem lessz állandó gyulladásban a nyelőcsöve! De ha van rá lehetőséged mindenképpen vidd el gasztroenterológiai szakrendelére!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!