Hogyan tudok nagyobb étvágyat csinálni 15 hós kisfiamnak?
Figyelt kérdés
sajnos vashiányosak vagyunk szedjük r4á a gyógyszert és azt mondták egy hónap és beindul a7z étvágya.ehez képest 2 hónap eltelt és alig eszik amit eszik az is az üveges sütőtök és joghurt.Nagyon aggódom mert minden héten járunk súly mérésre a védőnőkhöz azonban egy grammot sem hízott sőt a súlya alig 9kg.a védőnők mondogatják hogy milyen kajákat próbáljak vegyek csináljak de szinte semmi nem jött be mindent kiköpköd ordít tőle meg sem eszi sőt még meg is hányatja magát.2011. júl. 19. 10:24
1/3 anonim válasza:
Ha elég türelmes vagy, akkor találj ki pl. almareszelést úgy, hogy a kisfiad is segítsen ebben. Egy-két kiskanál mézzel nagyon finom, esetleg tudtok bele forgácsolni babapiskótát is, talán ebben is segíthet.
Sokat mozogjon szabad levegőn, ha gyümölcshöz van kedve, azt egye. Én azt tapasztalom az unokáimon is, hogy ha ők besegítenek egy étel elkészítésébe, azt sokkal jobb étvággyal eszik.
Talán egyen önállóan, bármekkora piszokkal is jár ez, akkor is jobb lesz az étvágya.
2/3 anonim válasza:
15 hónapos lányom is alig akar enni. Én azt adom neki, amit elfogad. Ha joghurtot akar, akkor abból eszik akár 2 dobozzal is. Nálunk most a dinnye a sláger egyébként.
3/3 anonim válasza:
Nehéz kérdés! Az én kisfiam is 15 hónapos és 9 kiló körül van. Mostanában ő is inkább csak barackot vagy joghurtot eszik, meg persze csokit enne, ha hagynám. Nem volt nagy evő soha, amíg csak szopizott (6 hónapig), addig szépen hízott, azóta nem nagyon akar. De azért nem gondolom, hogy éheznének, amire szükségük van, azt úgyis megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!