Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Csill79 kérdése:

Van itt olyan anyuka akinek teljes mértékben megromlott a házassága kapcsolata a baba születése óta?

Figyelt kérdés
13 hónapos a kislányom.
2011. dec. 8. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem tudom mit értesz azon hogy apaként nulla. az én férjem se tudott mit kezdeni a gyerekkel ennyi idősen. Már beszélni kezdett mire ő elkezdett gyerekezni. de egyszerűen azért mert neki nem volt meg az a "szenzor" ami nekem hogy ismerem a gyerek szinte minden rezdülését. Neki a szavak kellettek hogy megértse a fiunkat. Már öt éves és szinte csak apával játszik mert lehet vele jó fiús dolgokat csinálni, nyáron pl. elmennek pecázni apa direkt kivesz szabikat hogy együtt legyenek. A kicsi is fiú valószínűleg vele is így lesz majd, most még nem lehet vele pasis dolgokat csinálni, igaz őt már fürdeti eteti ha kell, azért legtöbbször velem van.

Vannak biztos kivételek de szerintem a legtöbb jó apuka is olyan hogy szívesen leül legózni, de általában rosszul lesz ha pelust kell cserélni, és fogalma sincs mit kell csinálni ha belázasodik a gyerek. Volt nálunk olyan apuka az oviban nem is egy aki végigkérdezte az összes csoportot, hogy hol a gyerek mert nem tudta melyikbe jár, a sógorom meg azt se tudta hol az ovi bejártata mikor egyszer neki kellett menni a fiáért.

2011. dec. 10. 00:29
 12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező. 4 hónapos volt a lányom mikor a férjem furcsán kezdett viselkedni. Kiderült, hogy összeszűrte a levet egy másik nővel, bár konkrét megcsalás ugyan nem történt, majdnem ráment a házasságunk. Mióta a gyerkőc külön alszik, és így esténként sokat szoktunk beszélgetni, azóta kezd újra jó lenni a kapcsolatunk.
2011. dec. 10. 06:57
 13/15 A kérdező kommentje:
nagyon hosszú lenne leírni a problémáimat,de sose etetett,fürdetett,pelenkázott,altatott,ringatoot.Sose kelt fel éjszaka helyettem.Nem játszik, nem nagyon kommunikál vele,egyszerűen nem tud vle mit kezdeni,rossz nézni mennyire nm ért hozzá,pedig eltelt több mint 1 év:(
2011. dec. 10. 14:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem is próbálkozik,mintha hidegen hagyná a saját gyereke,ezt nem lehet tolerálni,és nem hiszem,hogy éveket kéne várnom,hogy végre tudjon mit kezdeni a saját gyerekével.
2011. dec. 10. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha még követed az irásokat kedves Kérdező, én is leirom..4 éve vagyunk együtt, mindenki szemében a mi kapcsolatunk volt az etalon- teljesen egy hullámhossz, boldogság. Ő akart jobban, és minél előbb gyereket. Minden ok. volt a gyerek 8 hónapos koráig( persze nehézségek voltak; szoptatás, alvás, fáradtság, kimerültség, kevesebb idő egymásra, stb.), majd egyik napról a másikra 1 kis konfliktus kapcsán rájött, hogy ő már nem úgy szeret, mint régen, sőt..!! Nem is szeret már. Ez 2 hónapja történt, 1 hónapja elköltözött, azt hittem, visszajönnek az érzései, de nem úgy tűnik. Szörnyű igazságtalanság ez az egész az anyákkal szemben a férjektől.. Ja, és mindenki azt hitte, hogy ő lesz a mintaapa, de gyakorlatilag mindent nekem kell kérnem, hogy csináljon a gyerek körül- én meg már baromira unom ezt a szerepet!
2011. dec. 17. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!