Van itt olyan anyuka akinek teljes mértékben megromlott a házassága kapcsolata a baba születése óta?
Első vagyok. Nem tudom mit értesz azon hogy apaként nulla. az én férjem se tudott mit kezdeni a gyerekkel ennyi idősen. Már beszélni kezdett mire ő elkezdett gyerekezni. de egyszerűen azért mert neki nem volt meg az a "szenzor" ami nekem hogy ismerem a gyerek szinte minden rezdülését. Neki a szavak kellettek hogy megértse a fiunkat. Már öt éves és szinte csak apával játszik mert lehet vele jó fiús dolgokat csinálni, nyáron pl. elmennek pecázni apa direkt kivesz szabikat hogy együtt legyenek. A kicsi is fiú valószínűleg vele is így lesz majd, most még nem lehet vele pasis dolgokat csinálni, igaz őt már fürdeti eteti ha kell, azért legtöbbször velem van.
Vannak biztos kivételek de szerintem a legtöbb jó apuka is olyan hogy szívesen leül legózni, de általában rosszul lesz ha pelust kell cserélni, és fogalma sincs mit kell csinálni ha belázasodik a gyerek. Volt nálunk olyan apuka az oviban nem is egy aki végigkérdezte az összes csoportot, hogy hol a gyerek mert nem tudta melyikbe jár, a sógorom meg azt se tudta hol az ovi bejártata mikor egyszer neki kellett menni a fiáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!