Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri megvenni a tanuló...

Megéri megvenni a tanuló kutyust karácsonyra?

Figyelt kérdés

Korábban vettem neki egy mászó Micimackót, de a 3 hónap alatt jó ha összesen 25 percet foglalkozott vele. Mindenképpen készségfejlesztő játékot szeretnék, most 11 hónapos.

Te babád szerette/szereti? Mennyi idős?

Pancsimanókról vélemény?

2011. dec. 8. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én biztos nem venném meg mégegyszer. 4-5hós volt a fiam amikor kapta, de 1,5éves koráig rá se nézett. Akkor jött rá, h zenél, de hiába mutattam, h nyomni kell, nem értette, és így nem is nagyon foglalkozott vele. Most 21hós, és pont ma történt, h vagy 10-15percig nyomkodta szabályosan, bár képtelen volt végighallgatni a dalokat. 1,5-2éves kora körül érdemes megvenni ezt egy gyereknek, addig szerintem fölösleges, hiába ajánlják már 6hónapos kortól.

Amúgy nekünk még a csak magyarul beszélő kutya van. Barátunknak az angol-magyar. Mivel már csak a kétnyelvű verziót lehet kapni, így azt én biztosan nem venném meg. Borzasztó bután van megcsinálva a kétnyelvűsítése szerintem. Legalábbis a barátunké úgy énekel, h kb. minden második mondatban mond egy angol szót, a többit pedig magyarul. Nem tudom a maci hány nyelven énekel, de akkor már inkább azt venném, az olcsóbb.

2011. dec. 8. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, megéri! Persze nem 10-12 ezer Ft-ért. Most a Tescoban 7990 Ft, és kaptam Clubcard utalványt gyerekjátékra (7000 Ft felett vásárolsz játékot, lejön 1500 Ft) így 6490 Ft-ért megvettem a fél éves kisfiamnak Karácsonyra. Volt a most 6,5 éves kislányomnak is anno, ajándékba kapta és imádta! A tesóm gyerekei (3) mindegyik szereti, nekik is van. 6490 Ft-ért igen csak megérte megvennem :)
2011. dec. 9. 19:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon jó áron jutottál hozzá! Én egy ezressel drágábban kapom, de még mindig jobb, mint 10 000-ért!

Remélem, hogy tetszeni fog neki.

2011. dec. 9. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!