Megéri megvenni a tanuló kutyust karácsonyra?
Korábban vettem neki egy mászó Micimackót, de a 3 hónap alatt jó ha összesen 25 percet foglalkozott vele. Mindenképpen készségfejlesztő játékot szeretnék, most 11 hónapos.
Te babád szerette/szereti? Mennyi idős?
Pancsimanókról vélemény?
Hát én biztos nem venném meg mégegyszer. 4-5hós volt a fiam amikor kapta, de 1,5éves koráig rá se nézett. Akkor jött rá, h zenél, de hiába mutattam, h nyomni kell, nem értette, és így nem is nagyon foglalkozott vele. Most 21hós, és pont ma történt, h vagy 10-15percig nyomkodta szabályosan, bár képtelen volt végighallgatni a dalokat. 1,5-2éves kora körül érdemes megvenni ezt egy gyereknek, addig szerintem fölösleges, hiába ajánlják már 6hónapos kortól.
Amúgy nekünk még a csak magyarul beszélő kutya van. Barátunknak az angol-magyar. Mivel már csak a kétnyelvű verziót lehet kapni, így azt én biztosan nem venném meg. Borzasztó bután van megcsinálva a kétnyelvűsítése szerintem. Legalábbis a barátunké úgy énekel, h kb. minden második mondatban mond egy angol szót, a többit pedig magyarul. Nem tudom a maci hány nyelven énekel, de akkor már inkább azt venném, az olcsóbb.
Nagyon jó áron jutottál hozzá! Én egy ezressel drágábban kapom, de még mindig jobb, mint 10 000-ért!
Remélem, hogy tetszeni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!