Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri megvenni a tanuló...

Megéri megvenni a tanuló kutyust karácsonyra?

Figyelt kérdés

Korábban vettem neki egy mászó Micimackót, de a 3 hónap alatt jó ha összesen 25 percet foglalkozott vele. Mindenképpen készségfejlesztő játékot szeretnék, most 11 hónapos.

Te babád szerette/szereti? Mennyi idős?

Pancsimanókról vélemény?

2011. dec. 8. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Fél évesen kapta a lányom konkrétan rá sem nézett!!!

Most másfél éves,3 hete el is adtam...

2011. dec. 8. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom 13 hónapos lesz.

Talán 5 hónapos lehetett,amikor megvettük.

Nagyon szereti,hurcikolja magával,nyomkodja a testrészeit, és külön tetszik neki,ha valamit énekelek a kutyussal és elnyomkodhatja és meg nem tudom befejezni:):)

2011. dec. 8. 15:07
 3/13 anonim ***** válasza:

7 hónaposan kapta a lányom a tanuló kutyust, és most 13 hónaposan jött rá, hogy de jó is ez. Szereti, nyomkodja, cipeli, ölelgeti.

Pancsimanókat nem ismerem.

2011. dec. 8. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Minden gyerek más. Van aki eljátszik és van aki nem. Kisfiam 13 hónapos és az utóbbiak közé tartozik. Viszont a FP formabedobó csigát nagyon szereti.

Egyébként elég drága a tanuló kutyus, én nem venném meg.

Viszont kíváncsi nagyok ki-mit ír a pancsimanókról, nekem pont a fürdéshez kell valami jó játék. Lehetőleg olyan amiből nem lehet inni a vizet.

2011. dec. 8. 15:16
 5/13 Bogyo110 ***** válasza:
Szia !Az én kislányomnak 6 hónapossan vettük meg a tanuló macit!most 10 hónapos és szinte egész nap ráncigálja maga után nem rég jött rá hogy hol és hogyan lehet nyomokni ugyhogy nekünk nagyon bejött igaz 4 hónap után!
2011. dec. 8. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam kb 2 hónaposan kapta nagybácsitól,most 5 hónapos nés imádja.
2011. dec. 8. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
A kislányom Karácsonykor lesz 9,5 hónapos és azt kap. Nekem igazándiból nem tetszett, feleslegesnek tartottam. Őt sem sok minden köti le. Főleg nem egy plüss állat. De a szomszéd babánál megnéztük és nagyon szerette. Bújt hozzá, egyből nyomkodta. Ezért kértük anyóséktól, mert így tuti tetszik neki :) És nekem is megtetszett. A kincses bödönnel is így vagyok. Nem tetszett, neki viszont igen, úgyhogy majd azt is kap.
2011. dec. 8. 16:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Gyerektől függ. Nálunk pl van olyan plüss ami zenél (elalvást segítő) és ha napközben nagyon nyűgös akkor azzal meg tudjuk nyugtatni. Ezért nálunk tuti karácsonyi ajándék lesz a maci (mivel olcsóbbra jött ki mint a kutyus, akció+pontok beváltásával 50%-ért vettük meg). Néha elővettem neki megmutatni és imádta. :)

Tesóméknak kutyusuk van és ott is nagyon szereti a gyerkőc (1 éves múlt). Néha még hallom is hogy zenél a háttérben mikor telefonon beszélünk. :D

Tehát nálunk szereti a zenélő és világító dolgokat, így az ilyen jellegű játékokat is.

2011. dec. 8. 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 1éves múlt mikor tanuló kutyát kapott karácsonyra ,mert ahol meglátta mindíg azzal játszott ,ha bementünk a játékboltba alig tudtuk tőle elvenni. Gondoltam ,hogy fog örülni mikor kibontja, hát nem jött be ,mert nem érdeklte egyáltalán. Jó ideig az ágyában volt érintetlenül ,már gondoltam eladom, és kihitte volna egyszer csak elkezdett vele játszani kb fél éve azóta imádja csak azzal alszik el!
2011. dec. 8. 17:34
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azért több baba szereti. Szerintem megkapja, ha nem jön be max elajándékozzuk.

A pancsimanókat már megvettem, azt a januári szülinapjára kapja majd.

2011. dec. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!