Megéri megvenni a tanuló kutyust karácsonyra?
Korábban vettem neki egy mászó Micimackót, de a 3 hónap alatt jó ha összesen 25 percet foglalkozott vele. Mindenképpen készségfejlesztő játékot szeretnék, most 11 hónapos.
Te babád szerette/szereti? Mennyi idős?
Pancsimanókról vélemény?
Fél évesen kapta a lányom konkrétan rá sem nézett!!!
Most másfél éves,3 hete el is adtam...
Az én lányom 13 hónapos lesz.
Talán 5 hónapos lehetett,amikor megvettük.
Nagyon szereti,hurcikolja magával,nyomkodja a testrészeit, és külön tetszik neki,ha valamit énekelek a kutyussal és elnyomkodhatja és meg nem tudom befejezni:):)
7 hónaposan kapta a lányom a tanuló kutyust, és most 13 hónaposan jött rá, hogy de jó is ez. Szereti, nyomkodja, cipeli, ölelgeti.
Pancsimanókat nem ismerem.
Minden gyerek más. Van aki eljátszik és van aki nem. Kisfiam 13 hónapos és az utóbbiak közé tartozik. Viszont a FP formabedobó csigát nagyon szereti.
Egyébként elég drága a tanuló kutyus, én nem venném meg.
Viszont kíváncsi nagyok ki-mit ír a pancsimanókról, nekem pont a fürdéshez kell valami jó játék. Lehetőleg olyan amiből nem lehet inni a vizet.
Gyerektől függ. Nálunk pl van olyan plüss ami zenél (elalvást segítő) és ha napközben nagyon nyűgös akkor azzal meg tudjuk nyugtatni. Ezért nálunk tuti karácsonyi ajándék lesz a maci (mivel olcsóbbra jött ki mint a kutyus, akció+pontok beváltásával 50%-ért vettük meg). Néha elővettem neki megmutatni és imádta. :)
Tesóméknak kutyusuk van és ott is nagyon szereti a gyerkőc (1 éves múlt). Néha még hallom is hogy zenél a háttérben mikor telefonon beszélünk. :D
Tehát nálunk szereti a zenélő és világító dolgokat, így az ilyen jellegű játékokat is.
Köszönöm a válaszokat! Azért több baba szereti. Szerintem megkapja, ha nem jön be max elajándékozzuk.
A pancsimanókat már megvettem, azt a januári szülinapjára kapja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!