Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vesztek karácsonyra...

Mit vesztek karácsonyra félévesnek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mi vettünk egy sütifaló bödönt, meg egy olyan plüss teknőst ami rezeg és halad előre (nem tudom, hogy mi a pontos neve), a déditől overált kap, egyik testvértől etetőszéket, a többieket nem tudom.
2011. dec. 7. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Kapott egy adamo hintát. Gondolkodom ezen a sütifal bödönön, mindenki ezt emlegeti mosatanában, vagy tanul kutya/kulcsok...

Az anya taníts engem c. könyvben olvastam, hogy félévesen majd építeni kell neki kockából várat, úgyhogy ilyesmit biztosan veszek.

Illetve mivel átkerül a kiskádból a nagykádba, vmi jópofa fürdőjátékot, ami úszik a vízen:)

2011. dec. 7. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Fél évesen várat építenek a babák???? Az enyém szerintem még mászni sem fog fél évesen, pedig addig már csak 1 hónap van...

Amúgy tőlünk fülbelövést kap, mamáktól játékokat.

2011. dec. 7. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Az enyém sem mászik még:) De gondolom, már érdemes neki mutatni az építést. Nincs indokolva a könyvben, hogy miért, pedig én is kíváncsi vagyok rá...
2011. dec. 7. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Névnapra most kapta meg novemberben a Sütifaló Kincsesbödönt,de még nem adtuk oda, jó lesz akkor. Déditől TanulóCsigát kap, keresztanyjától tanuló kutyust(2 nyelven beszélőt), mi most vettünk neki egy drága bundazsákot...hogy ne csak játék legyen. És még a keresztapja,meg a nagyszülei most kérdezgetik mit vegyenek! Én kértem egy szép mondókás könyvet, és még pancsizós játékokban gondolkodom. :)))
2011. dec. 7. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én 9 hónaposomat egyáltalán nem érdeklik a játékok (nem hogy várat építgetni) Szeret játszani a cipőfűzőkkel, kipakolni a fiókot vagy csak mászni össze-vissza a lakásban. Mi nem veszünk neki komolyabb játékot, mert nem érdekli. Majd talán később. Olyan drága minden.
2011. dec. 7. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az kimaradt, hogy a kedvenc játéka pl a habverő. Azt imádja. Van neki olyan játéka, ami szerintem tök jó, színes kocka mindenféle tekergetnivalókkal és nem játszik vele. Inkább habverőzik. vagy cipőfűzőzik.:)
2011. dec. 7. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Kapott sütifaló bödön-t. Anyutól egy nagy tologatható mozdonyt, tőlünk meg a Fp, csörgővel irányítható kisautót. Anyóséktól nem tudom mit kap, de szerintem nem sok mindent. 6,5 hónapos lesz karácsonykor.
2011. dec. 7. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Milyen az a csörgővel irányítható kisautó?

Nekünk eddig: etetőszék, ilyen "gyerekfogó" a kádba, babakönyv

2011. dec. 7. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

19:33-es vagyok. Ilyen: [link]

A zenéje nagyon tetszik a kis manónak. Remélem, hogy sokat fog majd vele játszani.

2011. dec. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!